reklama

Prezidentka žije v krajine, ktorej nerozumie a ja nerozumiem jej.

Prezidentka adresuje verejnosti, že krajine nerozumie. Ja zase nerozumiem jej.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (92)

Viem úplne pochopiť emócie, ktoré ovládli pani prezidentku po návšteve nemocnice. Pre laika je strašné a traumatizujúce vidieť zomierať ľudí.

Tak teda po tejto návšteve hlava štátu ( zrejme pod návalom emócií ) prehlásila, že má pocit, že žije v krajine, ktorej nerozumie. Je mi to ľúto, pretože hlave štátu krajiny, ktorej nerozumie sa zrejme ťažko dýcha.

Ale nechcem zneužívať vyjadrenia pani prezidentky. Som len zhrozený, že svoje slová adresuje verejnosti. Tieto slová totiž patria vláde.

Nie pani prezidentka, verejnosť nie je vinná. Verejnosť počúva odborníkov a čaká od vlády dôveryhodné kroky. Verejnosť nepočúva bludy. Verejnosť len kopíruje bludy politikov, ktoré spoločnosť dezorientujú a rozdeľujú.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

V tejto krajine zomierajú desiatky ľudí na zanedbanú a nesprávnu zdravotnú starostlivosť. To je fakt, to nie sú bludy. V tejto krajine stovky lekárov kolaborovali a plnili objednávky farmaceutických firiem.

Ako môže táto krajina veriť odborníkom, keď Vás na každom kroku klamali a podvádzali. Ako môže táto krajina veriť odborníkom, keď každá operácia sa začína pri protekcii, ak nie korupcii.

Zrazu sa vyrojili odborníci. Kto ? Hlavný hygienik Mikas? Veď sa pozrite do školských jedální v akej hygiene sa stravujú naše deti. To je odborník ? Tomu mám veriť v boji o svoje zdravie ?

Ja rozumiem tejto krajine. Verejnosť je permanentne klamaná a podvádzaná, napriek tomu sme boli schopní prežiť. Vedela, že s tým nemá čo urobiť, pretože spravodlivosť vždy skončila pri boji o moc ( rovnako ako teraz ). A tak teraz veria radšej intuícii ako politikom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Táto krajina je v situácii, keď vie, že sa spravodlivosti nedovolá.

V tejto krajine vládne hlavne nedôvera v politické elity. Ale za to si môžete sami.

My ( verejnosť ) neprehrávame boj z COVIDOM, lebo my s ním nebojujeme. My s ním musíme žiť. Boj prehrala politická elita svojou neschopnosťou. Prestaňme počítať mŕtvych a ratujme živých.

Len žiadnu paniku, to prispeje k extrému.

Napadnúť nás môže ktokoľvek. Armáda, vírus, mikróby, hlúposť, myšlienka a potom, ak sa postavíme na obranu, nebudete nám rozumieť ?

Tu o Vašej prehre nerozhodli antivaxeri ani konšpirátori. Prehrali ste boj s krajinou, spoločnosťou, verejnosťou a občanmi. Okrem boja o moc, na ktoré sa zneužíva covidariát, len anarchia a neporiadok. To môže skončiť len diktatúrou.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Preto sa zastavme a zastavme paniku. Paniku potrebujú len politici, nie verejnosť. V terajšej situácii je jediné riešenia lockdown. Využime tento čas na ospravedlnenie sa všetkým očkovaným za to, že napriek dobrej vôli sa nepodarilo zabezpečiť im slobodný pohyb, všetkým antivaxerom, ktorí určite v dobrej vôli využili svoje právo na slobodný prejav a ospravedlňme sa seniorom a pozostalým, že Vaši odborníci hneď na začiatku nenariadili plošné očkovanie nad 65 rokov.

Využime odstávku na pochopenie krajiny. Spravodlivosť nie je o súdnej mape ani o špeciálnom prokurátorovi. Spravodlivosť je o jednoduchom a zrozumiteľnom právnom poriadku. A znova sme pri vyhláškach. Paškvil a zdrapy papiera máme považovať za dogmu ? Týmto vyhláškam krajina nerozumie.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V čase epidémie pokuty? To čo ste za diletanti ? Týmto sa riadi štát a spravodlivosť ? Administratívnou šikanou ? A tomu má kto veriť.

Neprehrali sme boj s COVIDOM, prehrali sme boj s neschopnými politikmi a byrokratmi, ktorí sú víťazmi tejto epidémie. Ak toto nepochopíte, nemôžete pochopiť ani túto krajinu.

Odbočil som od svojej témy preto, že kopíruje nedôveru vo všetko vládne a katastrofálnu vládu byrokratov. To znemožňuje v tejto krajine akýkoľvek rozumný vývoj a dôveru spoločnosti v štát.

Howght.

Ján Marton

Ján Marton

Bloger 
  • Počet článkov:  141
  •  | 
  • Páči sa:  873x

Venuje sa 30 rokov rozvoju vidieka, potravinovému právu a kontrole potravín. Sleduje nezákonosť a nespravodlivosť pri likvidácii vidieka diskvalifikáciou miestneho hospodárstva. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu