reklama

PHAEYDE: Kto sa skrýva za neznámym maďarským salónom?

Vypadá to tak, že ponúkať zdravotnú starostlivosť môže dnes každý. Obzvlášť v estetickej medicíne sa pokúšajú preraziť subjekty, ktoré nespĺňajú základné kritéria, platné pre poskytovateľa zdravotných výkonov.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Spôsoby, akými obchádzajú túto povinnosť, pritom vyrážajú dych. Príkladom môže byť prakticky neznámy maďarský salón PHAEYDE, štylizujúci sa do pozície renomovaného pracoviska pre transplantáciu vlasov. 

Kto sa skrýva za týmto subjektom, ktorý už mesiace zaplavuje internet fejkovými informáciami o sebe a svojich konkurentoch? Autorom je pán Tamáš Lajtoš, absolvent komárňanskej univerzity, jeden z majiteľov PHAEYDE. Že sa snaží dostať vplyv v transplantácii vlasov, na svoju stranu ihriska, je v poriadku. Tu ale legitimita pána Lajtoša ako „odborníka“ na transplantáciu vlasov končí. Je to neuveriteľné, ale pán Lajtoš – outsider v medicíne – osobne konzultuje potencionálnych adeptov pre zákrok, indikuje ho, určuje jeho rozsah a niekedy dokonca priamo asistuje pri jeho realizácii. Šokujúci je tiež fakt, že konzultáciu uskutočňuje pokútne v prenajatom byte v Panorama City. V prípade, že konkrétneho adepta doporučí, pozve ho do Maďarska, aby mu v neoznačených priestoroch (v Mosonmagyarovari ) vykonal zákrok.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Či PHAEYDE disponuje licenciou na transplantáciu vlasov v Maďarsku, ponechajme nateraz tak. Na Slovensku však licenciu určite nemá! Nie je možné len žasnúť, s akou eminenciou sa i napriek tomu pohybuje na slovenskom trhu. Ambície pána Lajtoša sú možno slabé. No naša neochota získať viac informácií o ňom a jeho subjekte PHAEYDE ho môže uvádzať do pokušenia. Je teda v našom záujme, aby sme sa predtým, než navštívime byt v Panorama City, aspoň na chvíľu zamysleli. A ak tak učiníme, pýtajme si potvrdenie o medicínskom oprávnení pána Lajtoša indikovať zdravotné výkony a licenciu salónu PHAEYDE tieto výkony uskutočňovať. 

Ján Popovič

Ján Popovič

Bloger 
  • Počet článkov:  72
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Zoznam autorových rubrík:  ZdravotníctvoNezaradené

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu