reklama

Nás až tak nevzrušuje kríza vo svete, my sledujeme vlastný boxerský zápas

V ľavom rohu, v dúhových trenírkach Sulejman Prvý a v pravom rohu v modrých trenírkach Matelko Tvrdohlavý.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Vyzývateľ, Sulejman Prvý má na trenírkach nápis "sloboda, rovnosť, bratstvo" a na hrudi vytetovaný nápis "Žiadne dane", na chrbte vytetovaný znak dolára a pod ním nápis "solidarita". Na pravom predlaktí  "Som ateista" a na ľavom "Internacionála" a menším písmom "bohatých".

Držiteľ opasku, Matelko má na trenírkach vyšitý nápis "Za rodinu" a kresťanský kríž, hruď mu zdobí nápis "Som obyčajný", na chrbte nápis "Smrť korupcii" a na pravom predlaktí má vytetovaný balíček previazaný mašľou a na ľavom nápis "krúžkovné".

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Toľko k aktérom tohto titanského zápasu. Ešte treba poznamenať že ringovým rozhodcom je prísny generálny prokurátor, ktorý z času na čas prerušuje hru vyťahovaním kartičky s číslom 363.

Zápas začal pred dvomi rokmi. Spočiatku to vyzeralo na remízu, bojovníci sa iba oťukávali, ale v minulom kole sa to začalo dramatizovať, keď Matelko zahnal Sulejmana do povrazov sériou úderov pravačkou a ľavačkou a balíček s krúžkovným sa len tak mihali a narážali do  Sulejmana, na čo jeho trenér protestoval, že to nie je  spravodlivé a z hľadiska sa ozval piskot. Sulejman bol na chvíľku otrasený a dezorientovaný, ale šikovnými úhybnými manévrami  sa dostal zo zovretia a objal Matelka oboma rukami, na čo rozhodca vytiahol 363-ku a prerušil hru.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Do ďalšieho kola vstúpil Sulejman s prekvapivým  vyhlásením, že pokiaľ Matelko neodstúpi, tak on odíde. Ultimátum má do prvého septembra. Na to sa odobral so svojím štábom do šatne.

Bookmakeri, Ficko a Pekneríny si mädlia ruky a tešia sa, že tak či tak zarobia.

Medzitým sa v aréne nejako ochladilo, asi došiel plyn, či čo. Aj pivo a pukance zdraželi. A z vonku počuť  akési výbuchy...

Ján Škerko

Ján Škerko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  267
  •  | 
  • Páči sa:  7 285x

Kto som? To je zaujímavá otázka, ale nie na mňa. K tomu by sa mohli vyjadriť ľudia, čo ma poznajú. Ale ak mám predsa len napísat pár viet, tak som ako duchaplný vlk oháňajúci sa palicou. A dôchodca. Moje motto je: s pevnou, ostrou a jasnou mysľou vpred. Som človek, ktorý chce niekedy reagovať na dianie okolo nás. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu