reklama

Nerozumiem Veronike Remišovej, jej útok je detinský

Už je to pár dní, ale stále nedokážem pochopiť reakciu vrcholovej političky. Zobrať osobne spílenie billboardu, mi príde absolútne nevhodné. A to som sa vyjadril ešte celkom konzervatívne.

Nerozumiem Veronike Remišovej, jej útok je detinský
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Vhodnejšie by možno bolo, že tá reakcia bola až trápna, zostaňme ale pri nevhodnej. Mojim cieľom nie je uraziť líderku Za Ľudí, ale popísať čo sa stalo. Náš šok po reakcii, nielen Veroniky Remišovej, ale aj jej stúpencov u nás v Košiciach, bol obrovský. Urazili ľudí, ktorí sa každý deň snažia robiť si svoju prácu. Ja to osobne neberiem, ale ich sa to dotklo.

SPÍLILI BY SME POKOJNE AJ BILBOARD NA KTOROM SOM JA

V prvom rade sa treba držať faktov. A faktom číslo jeden je, že sme v Košiciach spílili prvé dva nelegálne billboardy. V najbližšom období ich pôjde dole viac ako 100. Predchádzali tomu dlhé mesiace príprav, overovania a povolení. Postupovali sme, samozrejme, v medziach zákona. Je mi úplne jedno akej spoločnosti plochy patria. A už absolútne neriešim čo, alebo kto, na bilborde je. Je len obrovskou náhodou, že na ňom boli práve politici spomínanej strany. Keby som bol na ňom trebárs ja, alebo pokojne aj Sagan či pápež, postupovali by sme rovnako.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Lenže, zdá sa, že egá v strane Za Ľudí zvíťazili nad rozvahou. Nepochopili zrejme, alebo nechceli pochopiť, že ide o princíp a že tu vôbec nešlo o nich. Expresne rýchlo ma Veronika označila za diletanta a podobne. Stačilo jej na to vyjadrenie súkromnej spoločnosti, ktorá billboard vlastní. Tí jej vraj povedali, že podľa nich je legálny. Od nás fakty nepotrebovali. Veď načo, kopnime si do Polačeka a nazvime ho diletantom. A pritom som im všetky dokumenty ešte ráno osobne poslal. Nech si urobia názor na faktoch z obidvoch strán. Nie, im stačil jeden telefonát a uistenie od súkromníka.

Toto mňa osobne šokovalo asi najviac. Politická strana, ktorá zastupuje na najvyššej úrovni ľudí a rozhoduje o štáte, dokáže takto flagrantne na nás útočiť? Keby som to nezažil, tak tomu neuverím. Ešte raz zopakujem, mňa osobne sa ich útok nedotkol, tu na Košickej scéne som už oveľa horšie zažil. Fakt mi je ľúto našich zamestnancov, ktorí nie sú zvyknutí byť takto osočovaní. Navyše za prácu, za ktorú by mali byť naopak minimálne pochválení. Ja sa vám teda aj takouto formou chcem za Veroniku Remišovú a jej kolegov verejne ospravedlniť. Máte moju plnú podporu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V KOŠICIACH BUDEME AJ NAĎALEJ ODSTRAŇOVAŤ NELEGÁLNY VIZUÁLNY SMOG

A chcel by som takto dopredu upozorniť, že mi je jedno, kto na tých plagátoch bude. V kútiku duše dúfam, že tam nebude nikto so Za Ľudí. Ďalšie útoky bez overenia si asi nikto na magistráte neželá.

Dobrou správou milí Košičania je, že môžme odstraňovať tieto nelegálne plochy a symbolicky na ich mieste sadiť stromy. To sme vymysleli preto, aby sa v budúcnosti, keď tu už nebudeme, náhodou bilboardy nevrátili späť. Keď budú musieť píliť stromy, tak to pôjde ťažšie. Tak si držme palce, menej hejtu, viac spolupráce a pôjde to ľahšie.

Jaroslav Polaček

Jaroslav Polaček

Bloger 
  • Počet článkov:  207
  •  | 
  • Páči sa:  127x

Primátor mesta Košice a stále rebel, ktorý sa už nechce pozerať cez ružové okuliare. OBČIANSKY A NEZÁVISLÝ Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáKošiceMoje okolieMýto a dopravcovia

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu