reklama

23 rokov zločinu - je čas začať trestať

Noc a deň. Čierna a biela. Svetlo a tma. Zima a teplo. Múdry a hlúpy. Zločin a trest. Áno zločin a trest. Svet od svojich pradávnych čias funguje na princípe plusov a minusov. Každá jedna strana ma svoj pól a protipól. Je to tak jednoducho krásne až to je občas nepochopiteľné. A keďže to tak funguje tak po každom zločine príde skôr či neskôr zákonitý trest. To akú bude mať ten trest podobu nevie nikto lebo nie je trestom pre vraha len to, že ak ho chytia bude hniť vo väzení. Trest má aj iné rozmery.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

17.11.2012 uplynie 23 rokov od chvíle, keď si ľudia vyštrngávali slobodu. A po 23 rokoch je medzi tými ľudmi veľa tých, ktorí by teraz v tejto chvíli radšej tie kľúče zahodili do kanála. Veci je treba stále pomenovávať pravými menami a tak si ich pomenujme a zamyslime sa sami nad sebou prečo sme dovolili doviesť veci až tam kde dnes sú. Prečo sme dovolili zobrať si to začo sme bojovali. Prečo sme po 40 rokoch neslobody dovolili aby si z nás niekto namiesto nádeníkov urobil novodobých otrokov.

Meno č.1.: Václav Havel - nech mu je zem ľahká. Veľmi rýchlo opustil svoje ideály, ktoré vykrikoval na tribúnach a námestiach. Čas ukázal, že to bola len figúrka riadená západom, ktorá vykonávala to čo mu iní diktovali. Áno Václav Havel je v čítankách vedený ako symbol slobody. Pre mňa je však zapredanec a zradca vlastných ideálov.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Meno č.2.: Vladimír Mečiar - zapredanec č.2. Na rozdiel od Havla sa zapredal domácim postkomunistickým hajzlom a oligarchom. Figárka, ktorá zapredala svojich vlastných občanov v záujme vyššej moci a reštartu systému. Ochranca národa ale len na oko. V čítankách vedený ako zakladateľ Slovenskej republiky, otec národa, tvorca Ústavy SR. Podľa mňa farizej a zlodej, kryjúci tie najväčšie špinanosti a politické vraždy.

Meno č.3.: Mikuláš Dzurinda - bojovník za slobodu a za spravodlivosť. Človek, ktorý dokázal odstaviť mečiarizmus a priniesť SR do NATO a EÚ. Ľudia mu zato ešte zatieskali. V skutočnosti je to zlodej a farizej, ktorý na princípoch kresťanskej lásky a dobra ožobráčil svoj vlastný národ, ktorý ho posadil do premierského kresla s nádejou, že sľubované bude aj dodržané. Človek, ktorý vedel o všetkých zločinoch a vraždách a neurobil nič aby boli odhalené a potrestané hoci nato mal moc a možnosti. Človek, ktorý vymenil kresťanstvo za mamon. Jedným slovom zbojník.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Mená č.4 až č.6 Michal Kováč, Rudolf Schuster a Ivan Gašparovič - prezidentské hlavy Slovenskej republiky. Mali byť osobnosťami, ale stali sa z nich len figúrky držiace hubu a krok. Namiesto ochrany občanov namiesto pravdy, ktorú mali národu povedať, vždy keď sa diali špinavosti a podlosti na úkor občanov, tak len mlčali, alebo zahmlievali. Človek, ktorý vie o zločinoch a mlčí nesie za zločin rovnakú zodpovednoť. Preto sú podľa mňa páni prezidenti nehodní byť v čítankách a ak áno jedine s podtitulkom vlastizradcovia.

Meno č.7 Robert Fico - najpodlejší z najpodlejších. Hotový KING KONG. Človek, ktorý si postavil politickú kariéru na chudobe svojich vlastných občanov. Človek, ktorý používa lož a klamstvo ako politický nástroj. Človek, ktorý je tak zapletený do ekonomických zločinov, že ak sa mu raz nato príde nebude sa stačiť zbaliť ako bude utekať. Človek, ktorý pod rúškom socialnej demokracie pácha tie najväčšie zločiny a to sú zločiny úmyselného zbedačovania vlastného národa. Človek, ktorý sa na výslnie dostal len a len vďaka ekonomickým skupinám prepletených s postkomunistickými pohlavármi. Človek, ktorý vie pravdu a nikdy ju nepovie lebo pravda oslobodzuje, ale v jeho prípade zabíja. Človek, ktorý musí byť za svoje zločiny potrestaný ale nie väzením, ale vyhnaním z krajiny.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Toto je sedem mien. Skúste si ich pozorne prečítať. Skúste si vyhľadať na internete všetko o týchto siedmich ľuďoch. A povedzte mi ale úprimne nenapísal som pravdu? Povedzte mi kto ak nie týchto sedem má byť potrestaných.

Ľudstvo si pomenovalo 7 najväčších hriechov - pýcha, lakomstvo, závisť, hnev, smilstvo, obžerstvo, lenivosť. My máme 7 najväčších zločincov. Podľa Bibilie sú tieto hriechy smrteľné, čiže kto pácha tieto hriechy bude za nich potrestaný smrťou. Rozumej nie smrťou fyzickou, ale večným zatratením. Lebo ak neveríte tomu, že po pozemskom živote, existuje ešte aj posmrtný živo tak ja tomu verím.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

23 rokov zločinu. Je načase začať vymeriavať tresty. Aké tresty to budú je len a len v našich rukách. A verím, že budú spravodlivé.

Jozef Oravec

Jozef Oravec

Bloger 
  • Počet článkov:  67
  •  | 
  • Páči sa:  0x

ANO je ANO, NIE je NIE, všetko medzi tým je lož. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu