reklama

HOROSKOPIČINY II

A som tu po trištvrte roku opäť so svojou pravidelnou mesačnou rubrikou, v ktorej pomocou Vášho znamenia odhalíme, čo ste vlastne za potvory. Dnes si podáme darebákov v znamení Raka.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Horoskop pre znamenie Raka.

Obrázok blogu

Vládcom tohto nepodareného znamenia je planéta Mesiac, čo hneď vysvetľuje, prečo toto znamenie trvá až mesiac, hoci si to vôbec nezaslúži. Ľudí narodených v tomto znamení môžeme hravo spoznať podľa ich zavalitej postavy, ktorá ich skôr či neskôr načisto zavalí. Preto majú zakázané pracovať v banských šachtách, lebo tam to hrozí závalmi aj bez ich zavalitých postáv. Nos Raci nemávajú veľký, ale často sa im dvíha dohora. Preto im odborníci ako prevenciu pred napršaním do nosa a následným utopením odporúčajú nosiť v nosných dierkach zapichnuté kokteilové parazóliky. Tvár majú plnú a takú okrúhlu, že sa im na nej ani fúzy so zdravými koreňmi neudržia. Vlasy mávajú často svetlé a ešte častejšie tmavé, lebo títo nerozhodní jedinci ani sami nevedia, čo vlastne chcú. Ešteže to za nich v tridsiatke vyrieši úplné vypadanie vlasového porastu. Chôdzu majú Raci ťarbavú a preto si ich poľovníci v lese často pletú s medveďmi. A podľa posledného prieskumu si ich už s medveďmi pletú aj medvedice, čím dochádza ku kríženiu medveďa s rakom. Výsledkom je potom veľmi pomalý medveď, číhajúci na svoju korisť na dne potoka. V tvári bývajú bledí a to len preto, lebo sa hanbia požiadať červeň, aby sa im vohnala do tváre. Práve hanblivosť je vlastnosť, ktorá Rakov sprevádza celým ich životom. Vôbec sa nehanbia za to, že sa za všetko hanbia. No že sa nehanbia! Neradi ukazujú pravú tvár a preto sa s obľubou hlásia ku kukláčom. Raci sú takí hanbliví, že sa sprchujú oblečení a do banky si chodia vyberať peniaze zásadne v noci, keď tam nikto nie je. Majú radi romantiku a výnimočne aj Romana s tikom. Vyznávajú tajomné sily a veria v ateizmus a pohlavnú zdržanlivosť. Preto vedzte,,že keď zbadáte chlapa, ktorý sa nápadne dlho zdržuje pri osobe druhého pohlavia, tak sa jedná o hanblivého Raka. Strašne lipnú na rodine a nie je žiadnou raritou, keď si rozvedený Rak prinesie do druhého manželstva svoje deti aj s bývalou manželkou. Spokojní sú v prostredí, ktoré im pripomína detstvo a rodičov. Preto ich dosť často vidieť urevaných sedieť pred domovom dôchodcov na nočníku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ženy Račice sú hotové dračice. Nie v posteli, ale povahovo. Bývajú urastenej postavy, pokožku majú sfarbenú do červena a ich ruky môžeme prirovnať ku klepetám. Ak nimi chytia dobre finančne situovaného nešťastníka, už ho nepustia, kým ho nevycicajú ako kliešť. Tieto ženy priam prekypujú láskou a snažia sa ju rozdávať, kde sa len dá. To žiaľ často budí verejné pohoršenie, čo hanblivé Račice znášajú ťažšie ako sliepka veľkonočné vajce. Sú z nich veľmi dobré učiteľky, pretože z vrodenej hanblivosti žiakov nevyvolávajú k tabuli a nedávajú písomky. Keďže chcú stále vyzerať ako kočky, jedávajú výhradne mačacie granule a mlieko pijú iba z misky na podlahe. Nie je to však zdravé a vzniká z toho chorobná závislosť, ktorá môže vyústiť až do toho, že začnú pri počítačoch striehnuť a poľovať na optické myši.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Deti Rakov, verné svojmu znameniu, sa rodia tak, že z matky vycúvajú a namiesto plaču sa za to okamžite hanbia. U rodičov nebývajú tieto atypické deti moc obľúbené a často ich vracajú do pôrodnice ešte pred uplynutím záručnej doby. Tieto deti majú výbornú pamäť, preto nie je žiadnym prekvapením, keď sedemdesiatročný Rak vylepí svojmu rovesníkovi zaucho za to, že mu v materskej škôlke rozdupal na pieskovisku bábovičku.

Aby sme toto poľutovania hodné znamenie záverom zhrnuli, najvhodnejším povolaním pre hanblivých Rakov je lekár. Tam sa totiž v prípade, že spraví chybu, nemá pred kým hanbiť. Mŕtvy pacient zvyčajne nebýva moc pomstychtivý.

Jozef Valach

Jozef Valach

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Nezávislý humorista s občasnou závislosťou. Veľmi rád pozerám romanticky ladené úsmevné vymyslené horory, natočené podľa skutočných udalostí, s prvkami komediálnej drámy, historickej súčasnosti, vojnového sci - fi porna a s nádychom dokumentárno-mysterióznej erotiky. Zo športových prenosov najradšej sledujem bedminton pre osamelých ( tzv. jednohra ), vytrvalostné háčkovanie, orientačný šach, hod kozmodiskom, Túr de Fráns na stacionárnych bicykloch, dostihy plnokrvných hojdacích koníkov. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu