vezmete makký banán, môže byť aj na totálku ohnednutý. čím starší tým lepšie. potom jedno avokádo. to tiež môže byť makke, -všakže, také su aj oficalne najlepšie- vydlabte ho z kožky,ale ak už ohneduje zo strán tak to rovno vyhoďte a použite len zelenú časť. potom to spolu rozmixujte mixérom alebo to nejako roztalčte vydličkou, to je jedno , proste to musí byť tak na maďeru že avokádo už nevie či avokádo alebo banán a banán má tiež problém so sebaurčením.
popri tom si na panvici rozohrejte oliváč , nietak aby sa z neho kadilo, lebo to si tam môžete rovno šupnúť šunky z mekáča. jemno ho teda nahrejte, nakrájajte tam jablká, červíky, jadierka a zdravú kožku jablčnú môžete vynechať. trochu škorice, to isto doma máte, poduste to trochu ,podlejte to nejakým sirupom vylejte to na tú zelenu avokakabarabánovu zmes a ochutnajte. Rutger si na to dáva ešte trochu medu a citronu a to je potom riadny mazec. skuste, ako dezert výborné, ľahké , jemne sladké príjemne zelené. a aspoň sa zbavíte tých obhnívajúcich banánov
prajeme vám dobrú chuť:))