reklama

Tak trocha o korupcii, viac o chrapúňovi

Pred pár rokmi jeden občan hrajúci sa na premiéra vyhlásil nasledovné : „...keby som bol býval súhlasil hneď na začiatku s takým postupom Transpetrolu, aký bol pripravený, do konca života nemusím ani ja, ani mojich pätnásť generácií pracovať..." Osobne pochybujem, že existuje ešte jasnejšie priznanie, že niekto bol korumpovaný. Vieme, čo by v takom prípade urobil slušný človek. Tento prípad by okamžite nahlásil. Vieme i to, čo urobil tento „premiér". Nič.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (79)

No... nič... povedal to novinárom. A tým to skončilo. Keď sa ho pýtali, prečo nenahlási zločin, odvetila jeho podarená hovorkyňa, že „...by mohol podávať trestné oznámenia od rána do večera..." Takže suma sumárom - dotyčný bol na základe vlastného priznania korumpovaný, bol svedkom pokusu o zločin, a tento nenahlásil, čím sa stal rovnakým gaunerom, ako korumpujúci. A to v pozícii „premiéra". Pre normálnych a slušných ľudí sa najneskôr od tej doby stal dotyčný nechutným ľudským odpadom, ktorý má na triku minimálne jeden zatajený pokus o zločin.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čas plynul. Dotyčný mal možnosť dokázať svoju schopnosť a posunúť krajinu dopredu. Žiaľ, opak sa stal pravdou. Nielen že žiadna vízia, stratégia, rozvoj jednotlivých oblastí, rast životnej úrovne, šanca na lepšiu budúcnosť. Dokonca i to, čo ešte ako tak fungovalo, padlo ako domček z kariet. Krajina padala v mnohých ukazovateľoch, počnúc ekonomickými, a končiac korupciou, v ktorej nás dotyčný niktoš odpálil do stredu Afriky. Napáchal neuveriteľné škody, a natáral toľko nezmyslov, že po tom všetkom už dávno stratil právo vyjadrovať sa hoc i k aktuálnemu počasiu, nieto ešte veciam vážnejším.

Lenže niktoš sa nekontroluje. Cíti 40% podporu. Ale vo svojej zaslepenosti už nie je schopný pochopiť, že práve v jeho prípade 40% podpory znamená, že každému druhému občanovi sa pri pohľade na neho dvíha žalúdok. Chcel sa nakopnúť eurovalom - tak dobre premysleným - všetkých rozháda a príde ako záchranca. A zrazu - všetci ho majú v päte a on je v pasci - lebo dostal príkaz od socialistickej verchušky hlasovať za... Áno, chcel toto hlasovanie tak dobre predať. A ono to moc nevyšlo - ako pingel, ktorý nikdy nemal svoj názor teraz musí voči svojim európskym súdruhom držať hubu a krok, a tak to aspoň kompenzuje brechotom a zúrivosťou na Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Jeho výroky z ostatnej tlačovky stoja za to - ...Nikdy v histórii Slovenska nebola korupcia tak blízko pri premiérovi, ako sa to stalo v prípade Radičovej. Korupcia sa vyskytla priamo v kancelárii premiérky. To sa nestalo Ficovi, ale madam transparentnej, tej žene, ktorá o sebe hovorí, že je najčistejšia a najkrajšia. Stalo sa to pani Radičovej, ktorá stále hovorí o boji proti korupcii..."

K týmto drístom mám tri poznámky -

1.- nie je pravda, že korupcia nikdy nebola tak blízko premiérovi. Bola. V prípade Transpetrolu. A priznal to sám premiér. A sám osobne tento prípad nenahlásil.

2.- Radičová hovorí o boji proti korupcii, a asi aj preto je jej bývalý poradca už vo väzení. Na rozdiel od gaunera, ktorý bol korumpovaný v prípade Transpetrolu a tento zločin nenahlásil...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

3.- osobne si nespomínam, kedy Radičová o sebe tvrdila, že je najčistejšia a najkrajšia. Preto by som bol rád, keby dotyčný dokladoval tieto jej slová - kedy, kde, pri akej príležitosti. Lebo ak to dotyčný neurobí, ak nebude dokladovať svoje výroky na tlačovke na adresu Radičovej, tak je Fico podľa môjho názoru iba obyčajným sprostým klamárom a chrapúňom.

Bodka

Juraj Kumičák

Juraj Kumičák

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  88
  •  | 
  • Páči sa:  4 133x

Názorovo som väčšinou na strane menšiny. Názor väčšiny väčšinou nemám rád. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradenéVojnové príbehy

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu