reklama

Má byť chlap jemne zarastený alebo hladko oholený?

Mladý chalan konečne pozval svoju vyvolenú na rande. Rozmýšľa nad tým, čo si oblečie, ako sa navonia, kam ju zoberie a len tak ho napadne, že či by sa mal oholiť. Ak sa bude riadiť televíznou reklamou bude to mať ťažké....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (29)
Obrázok blogu

V mysli sa mu vybaví reklama na Gillete. Mladý chlap si len raz prebehne žiletkou po tvári a hneď je dokonale oholený. Čo je ale dôležitejšie, vždy sa takáto reklama končí tým, že jeho hladké oholenie nezostane bez povšimnutia u nežnejšieho pohlavia. Čo si viac priať? Veď to je ten žiadaný výsledok. Podľa tejto reklamy sa teda jasne oplatí chodiť na rande oholený ako bábätko.

Ako tak ide cestou do kúpeľne zaujme ho v televízii reklama. Priemerné dievča sa v nej zmení vďaka make-upu ( alebo farbe na vlasy, rúžu...) na krásnu populošku. Podobne ako v prípade mužských holiacich potrieb sa aj táto reklama skončí v mužskom objatí. Ale... Tento krásavec má starostlivo vypestované dvoj-dňové strnisko. A tu je ten háčik. Ak sú teda tieto reklamy určené pre ženy (väčšina mužov nevie pomenovať rozdielne odtiene červenej) tak aj títo krásavci sa potom logicky páčia ženám. A fakt vo väčšine týchto reklám nie sú dokonale hladko oholený.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Tak potom kde je pravda? Páči sa ženám viac baby face alebo strnisko?

P.S. Ja sa páčim sa si práve tak jemne zarestený:)

Juraj Tkáč

Juraj Tkáč

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Právnik Zoznam autorových rubrík:  názorySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu