reklama

Opri sa o mna, bude ti dobre....usmej sa, nikdy nie si uplne sam

Poznate to. Ste deprimovany. Vsetko okolo vas sa vyvija zlym smerom a vy si zelate iba sa niekam schovat, najlepsie pod perinu, zatvorit oci, aby ste nic nevideli a celkom slobodne nechate tie slane slzy stekat po licach.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Hoci sa upokujete, ze stav je len docasny, nie ste schopny sa nadychnut. Preco vlastne? Problemy v praci, skole? Do vyvrtky vytacajuce, nikam veduce rozhovory doma? Nikto z priatelov nema cas? Rozisli ste sa s niekym, koho ste pokladali za "najvacsiu lasku svojho zivota"?

Dovody mozu byt rozne. Napriek zlemu a rusivemu pocitu, stale dufate, ze sa predsa niekto objavi a mozno......mozno vylepsi naladu alebo zaplni vase prazdne vedomie.

Neprestavajte dufat. Vzdy tu niekto je. Nemusi to byt priatel, kamarat, rodic. Mozno je to iba niekto, koho obcas stretnete. Niekto, kto vam dokaze vykuzlit aspon maly, slaby usmev na tvari, napriek tomu rucajucemu sa svetu, alebo iba hluposti(ktora sa prave zda ako nekonecna smrtelna agonia:-). Mozno je to niekto, kto by vam ani vo sne na um neprisiel.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kamarat mi raz povedal, ze nas svet je okrasleny malickostami a optimizmus vitazi. A viete co? Mal absolutnu pravdu :-)

Terezka Jurčíková

Terezka Jurčíková

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Pesimistická optimistka hladajúca svoj jang s množstvom trapasov a iných duchaplných zážitkov Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu