reklama

List veľkému Slovákovi Dedemu

Ahoj Dede, úvodom môjho listu Ťa chcem pozdraviť a poďakovať Ti za to, že si skvelým fanúšikom našej reprezentácie. Vďaka tebe a tvojim kamarátom z dediny sa na Slovensku znovu stal futbal témou číslo jedna. Fantasticky sme postúpili na šampionát a začali sme snívať sen o tvojom kontinente. Tvoj idol Marek bojoval ako správny kapitán, aj keď v zápase proti Novému Zélandu nám to nevyšlo, tak ako sme si predstavovali. Vytúžený prvý bod z majstrovstiev sveta sme získali.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Poučný bol pre nás zápas s Paraguajom, kde sme museli dostať poriadnu futbalovú facku. Atmosféra nebola dobrá a skoro sme sa vydali cestou Francúzska. Určite si si pomyslel. Médiá začali tlačiť na trénera a chlapcov. Tréner sa postavil k problému chlapsky a futbalovo a spravil zmeny v zostave. Videl si sám, že to prinieslo svoje ovocie a senzačne sme vyhrali nad Talianmi. A poslali sme ich domov. Sen o postupe zo skupiny sa naplnil.

Zápas s Holandskom sme tesne prehrali, ale chlapci bojovali a snažili sa. Doplatili sme na nováčikovskú daň. Dve veľké nepremenené šance a dve chybičky v obrane nám zastavili cestu do štvrťfinále. Na druhej strane sme sa dostali medzi 16 najlepší mužstiev sveta a svojim výkonom sme si neurobili hanbu. Prehrali sme so cťou. Francúzi, Taliani, Angličania majú nad čím rozmýšľať. Oni sklamali svojich fanúšikov a my sme prekvapili a urobili sme si tú najlepšiu futbalovú reklamu. Futbalový svet si nás už dúfam nebude mýliť so Slovincami. Lebo my sme Slováci, tak ako si ty.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Budem rád, keď aj naďalej nám budeš držať palce, pretože kvalifikácia na ME a MS sa začne čo nevidieť. Nielen Marek ale ostatní chlapci budú potrebovať tvoju podporu. Ani nevieš koľko máš fanúšikom na Slovensku skoro 40 000 a si taká malá mediálna hviezda. Držím Ti palce nech sa Ti darí a nech sa darí aj tvojmu futbalovému tímu.

S pozdravom

Tvoj fanúšik Juraj

P.S: Posielam ti pár fotiek, ako sme fandili...

Photo@Juraj Kačo

Juraj Kačo

Juraj Kačo

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

už nič... Zoznam autorových rubrík:  ZamyslenieCestovaniePoézia,PrózaFotografovanieKultúraMédia

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu