reklama

Farmár hľadá ženu (alebo kravu?)

Piatkový večer a na obrazovke TV prijímača už po asi 256 krát zaznela zvučka na novú šou, teda chystali sa na ňu pekne dlho, to musím uznať. Keďže prípravy boli značné, myslela som, že to aspoň prejde okolo niečoho zaujímavého. Takéto šou sa „oplatí“ pozerať kvôli vtipom, čo tam zaznejú. Tentoraz však na divákov čakala tragikomédia.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (135)
Obrázok blogu

Ja mám TV zapnutú väčšinou ako kulisu k počítaču (ja viem poriadne ne-bio kombinácia, ale čo už) No, ale dnes som sa na svoje otáčacej stoličke musela otočit smerom k TV, teda sám šok ma otočil, aby som to definovala presnejšie.

Nová zoznamovacia šou začína, prvý záber je na bio „chalaniskov“ co si odbehli od hrablí, vyfešákovaní, čerstvo oholení sedia v nejakom podniku a pozerajú na stád...pardon skupinku dievčeniec, ktoré natlačené na seba horlivo akože o niečom diskutujú. Kamery im zaberajú najprv tvár, potom výstrihy a nakoniec nohy, muži pri pohľade na ne sa uchechtávajú a hlasno burácajú s komentármi typu: „Tá je dobrá, krv a mlieko“ (keď počujem túto hlášku, priznám sa, mám dosť, stále si naivne myslím, že toto slovné spojenie časom zanikne, ale stále ho nejaký „expert“ vytiahne,  uznávam, inovácie asi treba hľadať medzi inou pospolitosťou)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Najväčšie zimomriavky som (nie od vzrušenia) mala od celoživotného panica, (zatiaľ), ktorý zažíval chvíľku slávy, lebo (asi) prvý krát videl ženy a ešte išli o neho súťažiť. To čo nasledovalo bolo horšie ako ten najhorší program na maturitnom večierku. Tvorcovia by sa mali zamyslieť, že nech si radšej zaplatia profesionálov na takéto relácie. Ak niekto nemá dostatočnú slovnú zásobu a celé jeho predstavenie spočíva v tom, že sa okúňa, priblo pozerá a medzi vety o sebe zaradí príhovor typu, som milý a starám sa o sliepky, tak neviem si predstaviť tú osobnosť, ktorej by týmto učaroval do zamilovaného bezvedomia a môžu sa snažiť akokoľvek, ale toto si nenájde hádam ani jedného diváka, ktorý by tomu uveril.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Šuhaji si povyberali devy a museli nejakú vyhodiť, panic vyhodil pani, čo prišla v akomsi čudesnom obleku (asi po ex partnerovi) s nulovým líčením a ani šediny si nestihla prekryť, či aspoň vlasy umyť pred príchodom do relácie. Ženu-chtivý ujo ju vyšmaril, z čisto prozaického dôvodu, lebo bola „stará“, (ale ako mohol vedieť, či nebude jará napr. do takého dojenia?) tá sa do toho psychicky zrútila, lebo asi jej životným snom bolo robiť otroka na nejakej cudzej farme a takto žiaľ musela odkráčať domov.

Robila som si svoje na počítači, keď som zachytila takú vetu, až ma otočilo.

Panica si obľúbila chovateľka hydiny, keďže mali spoločné hobby, na to sa jej pýtali niečo v tom zmysle, čo bude robiť na jeho farme a ona odpovedala, budem robiť to, čo chlap nakáže.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V tej chvíli som si povedala, že Slovensko ma novú milionárku. Veľmi veľa by mi museli zaplatiť, aby som toto tresla do kamery s ešte úplne vážnym ksichtom a keby som aj ten milión mala na účte, asi by som sa ešte pekne dlhú dobu hanbila za to, čo som povedala.

Takže ak to bolo pani predostreté, že to má povedať je jej ako tak odpustené, (niečo každého živiť musí) ale keď to povedala z vlastnej vôle, tak si práve vyrobila vlastnú nálepku s nápisom: Som blbá.

Na to môj muž úplne ožil, lebo si myslel, že také ženy už neexistujú. (úsmev)

Takže 29.10. 2010 sa stáva dotyčná pani novým idolom pre:

a, dominantných chlapov, ktorí si ženu prevychovali tak, že sa im prihovárajú už len týmito vetami:

SkryťVypnúť reklamu
reklama

- Da

daj najesť

- Dodones...

- Bubuď ticho

- Nitty si ty dnes nejaká múdra

-niknikam nepôjdeš

- Vv v kuchyni je tvoje kráľovstvo

- Nanačo ti to je

- pl plesk jedna

-

b, submisívne ženy, ktoré sa zásadne prihovárajú svojim mužom týmito vetami:

- Má

- Mámáš pravdu...

- Mamala som ťa viac poslúchať

- Ododpusť mi moju trúfalosť

- Nenezaslúžim si to (ak dostane v nedeľu pol hodinu voľna)

- Je navarené, upratané, vyžehlené, deti už spia...môžem ešte pre teba niečo urobiť?

- Popotrestaj ma

OsOstala som vydesená a zároveň šťastná, že do tejto sorty nepatrím a že aj svet ma ešte rôzne podsvety a človek si môže vybrať, či bude slobodným a rovnocenným v partnerskom zväzku, či manželstve, alebo ubíjaným klincom. Ďalej som to už nemala ani ako kulisu, takže možno sa udialo niečo ešte "lepšie".

Ď

Ďa Hádam sú honoráre dotyčných dám dostatočne vysoké, lebo zatiaľ to vyzerá na show, kde ženy ťahajú dobrovoľne za kratší koniec. A stále rozmýšľam ako môže byť pre nejakú ženu atraktívne, keď jej partner povie, že na dovolenke nikdy nebol a ani mu to nechýba a chýbať nebude, že má vstávať ráno o 5tej a začať makať, či ak vyžaduje dostatok neutíchajúcej energie a dobru korbu tela, lebo ako tam bolo spomenuté potrebuje jeden postaviť stodolu a sám to nezvládne (no chudák žena)

No a večer po hnojení, kŕmení, dojení, kojení, posádzaní, presádzaní a prehadzovaní sena a varení, keď konečne zaľahne do postele, alebo ku krbu s burčiakom v ruke si ani nemá s kým pokecať, lebo ten jej vie akurát spočítať kravy v kravíne a zosumarizovať svoj úspešný farmársky deň.

Ale však tradičné príslovia sa nezaprú, vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá

no a farmárovi veľa šťastia pri hľadaní ženy :)

-

Zuzana Kalafusova

Zuzana Kalafusova

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zuzana s vnútrom filozofa a miliónmi myšlienok Zoznam autorových rubrík:  ÚvahyPoéziaPrózaCo zivot dalSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu