reklama

Krátka grécka slamka

Načasovanie návrhov (o trinástom dôchodku, prídavkoch na deti) a pretvárku na sociálnu empatiu zhltnú už len skalní fanúšikovia nikdy nekončiaceho predsedu a ordinovaného marketingového fešákizmu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Za mimikrami autentického sociálneho štátu útočiac kešovkou na cieľovú časť voličkého koša, sa v návrhoch bez pripomienkového konania skrýva pokus o nepriame kupovanie si voličských hlasov na samej hrane predvolebného zúfalstva.

Bohužiaľ, nájde sa veľký počet voličov, ktorí úprimne veria v úprimnosť podobných návrhov. A to v čase reklamných bilboardov práve oslavujúcich existenciu politického cyklu.

Teoreticky koľko podobných dôchodcovsko-rodinno-sociálno-štátnych návrhov by bolo napísaných čiernych na bielom, keby vládne strany mali podľa dlhodobých preferencií dva týždne pred voľbami ústavnú väčšinu. Bojím sa na to pomyslieť. Ale pevne verím, že ani jeden. Predkladateľom by isto stačila valorizácia dôchodkov ako doteraz. 

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Topiaci sa aj slamky chytá. Ale nemusela by byť práve z gréckeho rybníka.

Článok je výhradne názor autora. Nemusí korešpondovať s názorom iných osôb a inštitúcií. Za prípadné chyby sa vopred ospravedlňujem. Návrhy na úpravu gramatiky vítam.

Branislav Karmažin

Branislav Karmažin

Bloger 
  • Počet článkov:  24
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som obyčajný priemerný človek, ktorý má rád svoju rodinu a verí v naplnenie potenciálu našej krajiny Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu