reklama

Súdne rozhodnutie o Marekovi a spôsob jeho vykonania.

Stalo sa a verejnosť diskutuje o tom čo sa stalo a či to bolo správne, kto je na vine a čo mala urobiť Slovenská republika? Verím, že je to dobré poučenie a v budúcnosti sa podobné prípady budú riešiť citlivejšie a spravodlivejšie

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Podobných prípadov starostlivosti o dieťa je u nás mnoho. Matka porodí dieťa, nevie sa o dieťa postarať, odchádza a dieťa ponechá len tak, najčastejšie svojim rodičom, babičke a dedkovi.

Oni sa starajú, vychovávajú a milujú svojho vnúčika. V našom prípade Marka, sedem rokov a mamka kdesi vo svete tancuje pri tyči. Naraz si spomenie, že ona je mamou a chce svojho potomka. Zdá sa, že sa nepoďakovala za výchovu potomka, ale dala vec na súd a súd rozhodol, že dieťa patrí matke, ktorá sa o svoje dieťa nestarala dlhých sedem rokov a precitla akosi odrazu !?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rozhodnutie súdu o vydaní Marka bolo v duchu litery zákona ale ľudsky nesprávne. Súd mal zaviazať "matku" uhradiť sedemročné náklady spojené s výchovou Mareka svojim rodičom a až potom sa postarať o ľudské vykonanie súdneho rozhodnutia. A opýtať sa aj Mareka, čo si o tom myslí a ochrancov práv dieťaťa na to, čo je pre Mareka najlepšie!

No a výkon rozhodnutia bol asi katastrofálny a svedčí o tom, že aký Harabin, také súdnictvo. Ale nie sa čo diviť. Ešte si pamätáme, ako Harabin tancoval kozáčka v smotánke .... "Hlavný slovenský sudca"

Pán Harabin už skončil ale zápach zdá sa ešte pretrváva ....????

Anton Kašička

Anton Kašička

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Dôchodca, pozorovateľ života a udalostí doma a vo svete. Mám rodinu a obávam sa, že ich s ohľadom na vývoj udalostí vo svete nič radostného nečaká. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu