reklama

Manipulátor – výstraha pre ženy!

Chlap manipulátor, ako si s ním poradiť? Manipulátor, latinsky nazývaný aj “Chlapulus manipullaturus“ je veľmi nebezpečný humanoidný predátor. Zameriava sa na bezbrannú korisť, poväčšine sú to ženy s nedostatkom sebavedomia. Jeho útok nie je smrteľný, ale dokáže veľmi výrazne naštrbiť medziľudské vzťahy. Po napadnutím týmto predátorom vznikajú obavy z lásky, pravidelné veľké slzenie, hladina ega sa znižuje na minimum, niekedy siaha až do mínusových hodnôt

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Útok prebieha vo viacerých fázach, nikdy to nie je prudké jednorazové napadnutie.

Tento dravec si Vás najprv vyhliadne, zmapuje a následne postupne, pomalými krokmi sa k Vám dostane bližšie a bližšie, až si ho pustíte k telu tak blízko, že zraniť Vás bude hračka.

Najčastejší spôsob dvorenia u týchto jedincov sú lichôtky, krásne slová, romantické sms-ky a všetko to, čo potrebujete k tomu, aby ste boli šťastná, aby ste mali pocit, že Vás skutočne niekto miluje a dal by všetko za to, len aby ste mu tieto jeho city aj vy opätovala. V niektorých prípadoch korisť vzdoruje, ale to sa väčšinou časom zmení. Každá žena túži po tom, aby ju niekto obletoval, lichotil jej a zniesol aj modré z neba.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Po dlhšom vyčkávaní si ho k sebe predsa len pustíte. Zo začiatku je všetko krásne, bráva Vás do spoločnosti, vy ste nesmierne šťastná, že ste našli lásku svojho života. Plánujete si spoločnú budúcnosť, stretávate sa s priateľmi a on sa k Vám správa veľmi pozorne a úctivo. Toto obdobie je však iba dočasné. Zatiaľ neexistujú vedecky overené štúdie, ktoré by odhalili podrobný rozbor mozgu druhu "Chlapulus manipullatorus", takže nevieme presne s istotou, kedy nastáva obdobie zmeny správania sa k partnerke. Podľa mojich zistení by to malo prísť v čase, keď si je predátor úplne istý tým, že si na svoju stenu bude môcť zavesiť ďalšiu trofej.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na rad prichádzajú urážky, ponižovanie, hádky a obmedzovanie všetkého, čo sa len dá. Vo väčšine prípadov lovec určuje pravidlá obliekania sa, vyberie pre Vás vhodný účes, make-up, lak na nechty (väčšinou Vám nedovolí žiaden, ale keď už tak priesvitný..) Postupne sa to bude stupňovať, bude Vám vyberať kamarátov, autobus, ktorým môžete ísť domov, v telefóne budete mať len povolené kontakty a tak ďalej a tak ďalej.

Zabudnite na spoločnosť, Vaše okolie od seba pod vplyvom tohto lovca odstrihnete sama, ani nebudete vedieť ako. Väčšina reakcií okolia nebude hrať vo Váš prospech. Nebudú chápať Vašu zmenu správania, pomyslia si, že ste nadutá, alebo niečo podobné a bude po priateľstvách. Niektorí možno zostanú pri Vás a môžete si byť isté, že presne týchto by ste sa mali v budúcnosti držať.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na takýto život si zvyknete, všetko budete mať dopredu naplánované, už dostanete iba konkrétne inštrukcie. Zabudla som uviesť dôležitý fakt, pravou rukou lovcu je v 99% jeho matka, dávajte si preto na ňu veľký pozor. Je to veľmi nebezpečný, zdanlivo mierumilovný tvor.

V tomto štádiu lovu sa časť z napadnutých žien stiahne, uvedomí si, čo vlastne prežíva, ako sa ju snaží jej "láska života" položiť na lopatky a omotať si ju okolo prsta. Pozbierajú svoje posledné kúsočky ega, zbavia sa ho a začnú konečne dýchať. Tá smutnejšia časť žien si s týmto predátorom spraví dieťa a je koniec. To je to najhoršie, čo môžete urobiť. Z tohto zovretia sa už tak ľahko nedostanete a rozhodne to bude trvať oveľa dlhšie. Najjednoduchší spôsob, ako pritlačiť na ženu je cez jej dieťa a to je známe už od nepamäti.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Útokom tohto konkrétneho jedinca sa nedá predísť, sú nečakané a nikdy neviete kedy a kde to príde. Neexistujú ani repelenty, ani ochranná kozmetika a dokonca ani žiadne protilátky.

Ak dodržíte jednu radu, možno sa Vám poradí ubrániť sa jeho útokom. Dôležité je stále si vážiť seba. Láska k samej sebe je dôležitá, pokiaľ sa nebudete mať rada, budete príliš jednoduchou korisťou a predátor to vycíti.

Katarína Džubáková

Katarína Džubáková

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Chcem mať voľnosť a slobodu, snažím sa získať svoj vysnívaný život. Ako väčšina mladých ľudí zisťujem, že v našej krajine sa sny plnia veľmi ťažko, takže zháňam kufre :) Zoznam autorových rubrík:  vzťahySúkromnéNezaradenéZdravie

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu