reklama

Zčasu načas

Hospodárenie s časom sa viac prejaví na živote ako hospodárenie s peniazmi.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Tento príspevok nebude o tom, ako čas tráviť, či netráviť, čo je jeho stratou, alebo koľko času máme k dispozícii...Ako je napísané ,,skúmajte sami seba" a dodávam - a výsledky svojich dní, tie sú vždy skôr, či neskôr zjavné. Znakom dobre využitého času je posun vpred. Čo posúva každého vpred a akým smerom je veľmi individuálne. V každom prípade aj voľno má zmysel len po dobre vykonanej práci, z ktorej má človek radosť. Dovolenka je vzácna práve tým, že raz skončí. A robota? nadávajúc na ňu je človek rád, že ju má. Avšak najväčším ukazovateľom zručnosti vo využívaní času je obdobie - nazvime ho - bezvetria...a tu začínaš písať svoj vlastný príspevok pre najdôležitejšieho čitateľa - pre seba, pretože čítajúc Teba sa veľa ľudí môže obohatiť. Hlavne tí, ktorým svoj čas venuješ.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Investujme preto veľa energie do trávenia času takým spôsobom, aby sme zanechali dobrú stopu. Činnosť je to pracná, no odmena vždy bezpochyby vzácna.

Emília Kinská

Emília Kinská

Bloger 
  • Počet článkov:  5
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý život s ,,vyhrnutými rukávmi" pre každodennú činnosť. Zvolila som si profesiu, ktorá nemá obmedzené úradné hodiny, pretože človek sa nedá vypnúť ako počítač, ani zamknúť ako kancelária (iba žeby sme ho zamkli v nej:-)) Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu