reklama

Slovensko pomeeee

Včera po víťaznom zápase s Agnieszkou Radwanskou, naša tenistka Dominika Cibulkova napísala fixkou na kameru „Domi Pomeee“ Aj my musíme isť ďalej a ukázať sami sebe, že má zmysel bojovať o každý ďalši fiftín našej budúcnosti.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Možno sme si v roku 1989 mysleli, že všetko príde samé, ale tak to v živote nechodí. Urobili sme veľa chýb a ešte veľa chýb urobíme. Ale nech sú to chyby pevnej viery, nadšenia, jasnej mysle a rovných chrbátov. Tak ako včera Dominka utiekla z troch mečbolov, tak aj my musíme začať odvracať mečboly zločinu, poníženia, demagógie a perverznej ľudskej arogancie. Je jedna minúta pred ukončením volebnej kampane a ja všetkých pozývam k volebným urnám.

Slovenskoooo pomeeee.

Máme šikovných a pracovitých ľudí. Máme super polohu uprostred Európy. Máme relatívne lacnú pracovnú silu a môžeme rýchlo napredovať popri ostatných krajinách v regióne. Keď to dokázali Nemci, ktorí majú 4x vyššie náklady na pracovnú silu, čert by v tom bol, aby sme to nedokázali i my. Ukážme sami sebe, že na to máme. Som snílek? Je to možne, ale keď to dokázali iní, jediná otázka znie: "Prečo my nie?"

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Slovenskoooo pomeeee!!!!

This song is for everyone who trusted

https://www.youtube.com/watch?v=bX_o1ZRBe7E#t=81

Peter Kollega

Peter Kollega

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  134
  •  | 
  • Páči sa:  2 456x

Proti všetkým. Za všetkých. Spiaci cleaner. Neviem, ale keď náhodou viem, tak sa väčšinou nemýlim. Veľa veci robím inak ako väčšinová spoločnosť. Od detstva sa zaujímam o politiku. Tam kde je Slovensko, EU dnes som bol bohužiaľ alebo bohudík niekedy na prelome tisícročí. Okolnosti ma prinútili dôslednejšie študovať detaily totalitných režimov, systém kriminálneho štátu, deštruktívny EUanalfabetizmus, povrchné teoretizovanie, ľahkovážnu kastráciu histórie. Dnes sedím na brehu babylonskej priepasti. Vášnivo pozorujem excelentné herecké výkony, nadradenoť politikov, novinárov, pseudoelít a pseudoinelektuálov, ktorí prakticky zastavili rozvoj západnej civilizácie. Žijem vo vyhnanstve. Mám doživotný zákaz pracovať na území Slovenska od neokomunistických darebákov v obore kde som mal udávať svetové trendy. Som členom minimálne 4 menšín bezhlavo ponižovaných Bruselom. S pani Lótovou a elánom hľadám 10 spravodlivých. Zoznam autorových rubrík:  Korunkové výletyAntihitlerA za 5 sekúnd 12Systém štátnej kriminalityHľadajme riešeniaČervené banányScifi talesUpsidedownov syndróm

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu