reklama

Ako napraviť skrivodlivosti sveta?

Skrivodlivosti v živote sú okolo nás už niekoľko tisícročí. A v skutočnosti už od samého začiatku sveta! Ako ich odstrániť? Dajú sa napraviť?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Je to len jeden z nespočetných problémov ľudskej spoločnosti. Je tak rozšírený, že väčšina ľudí si na to zvykla, podľa známeho porekadla.

To porekadlo (jeho zdroj je taký tajomný, ako rozriešenie otázky skrivodlivosti) nám v podstate hovorí, že ´človek si zvykne na všetko, aj na mučednícky kôl´!

Rozriešenie problémov spoločnosti môžeme v skutku prirovnať k rozriešeniu matematických problémov. Ak sa zdá, že rozriešenie neexistuje, ako potom?

V týchto prípadoch si stále spomínam na ´praktickú pomôcku´, z čias mojich štúdií, už na základnej škole, v prípade, že sa matematický problém zdal nerozlúštiteľný.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Profesorka nám vždy pomohla slovami ´vráťme sa na samý začiatok problému a postupujme správnym spôsobom´! Nakoniec sa problém vždy vyriešil!

Presne tak je to aj so skrivodlivosťami tohto sveta, ktorý bol odsúdený na zánik už predtým, ako začal ísť nesprávnym smerom!

Jozef Kortez

Jozef Kortez

Bloger 
  • Počet článkov:  3
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Chcem písať o cestovaní životom. O mojich názoroch o živote a o ľudskom géniu, o skúsenostiach o nádeji do budúcnosti...napísať to vo forme prozy alebo poeticky veršami... Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromnéPostrehyNázorySpoločnosť

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu