reklama

Akí sú muži

Prečítala som si článok Petra Kinského Aká by žena nemala byť a pretože som paprčka čo sa stará do všetkého,musím si tiež povedať svoj názor.Viem, že stúpam niekomu na otlak,ale čo už.Poznáte to príslovie:bolo koze dobre,išla na ľad tancovať?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (57)

1.Muž-panovačný despota

Priznajme si otvorene,takýchvás je veľa.Z pozície nadradenosti a s pocitom majstra zemegule ,čovšade bol a všetko vie,riadite nás menejcenné bytosti,lebo inak by smeneboli schopné akcie .Takýto typ muža dokáže zdeptať ženu natoľko,že sabojí sama osoliť aj polievku,aby nebodaj nezozhnevala svojho pána avládcu.Ak presolí polievku on,ešte aj za to môže tá nehodná žena,leboho alebo rozptylovala,alebo mu nevytvorila dostatočne pohodovéprostredie pre tak zložitý a dôležitý úkon.Skrátka niekto byť na vinemusí!!!

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2.Muž-plastelina 

Opak panovačnéhodespotu je muž poddajný,tvárny,prispôsobivý a tolerantný.V podstate bytakého chcela mať doma každá žena.Prečo sa mi ale žiada vo vymenovaníjeho vlastností pokračovať slovami nudný a bez vlastného názoru?

3.Muž-workoholik 

Kedysom ho videla naposledy? Niekedy minulý týždeň,aj to sa len zastavildoma pre čisté košele a letel zasa niekam.Keď sa takýto muž úplne náhodou stretne s vlastým dieťaťom s prekvapením konštatuje:"Bože ,ako si vyrástol odkedy som ťa nevidel a do koľkej triedy tovlasne už chodíš?"

 Čo sa mu nedá uprieť je to,že nebývalakomý.Všetko čo robí,robí pre svoju rodinu.No tak ako si všimne ,žepovyrástlo dieťa,uvedomí si pri občasnej návšteve doma,že aj žena akosizostarla a vymení ju za novší model.On pri svojej práci a rýchlomspôsobe života nemá kedy starnúť. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

4.Muž-pijavica 

Osobitnákapitola je muž- pijavica. Áno,aj takí sú a nie je ich málo.Prisajú sana nič netušiacu očarenú obeť a cicajú.Cicajú dovtedy ,kým sa dotyčnejobeti neotvoria oči a kým si bolestne neuvedomí,že toto s láskou nemánič spoločné.Odvrnutý pijavec býva ešte urazený a zvykne o obeti trúsiťreči typu:"Kto už by to len s takou frigidnou Xantipou mohol dlhšievydržať",aby pred okolím nestratil tvár.

Apropó,pre mužov všeobecne:neexistuje frigidná žena,existujú iba nešikovní chlapi.

Milujemžabomyšie vojny pohlaví!!! Nič sa tým nevyrieši,ale nevieme si ichodpustiť a priznajme si úprimne,ženy by boli bez mužov bezmocné a mužibez žien bezradní.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

S čertom zle,bez čerta ešte horšie.

Takže pekný zbytok života čerti a čertice!!! 

Iveta Kožiaková

Iveta Kožiaková

Bloger 
  • Počet článkov:  115
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som naivná romantička krížená s racionálnou pragmatičkouhľadajúca aj v tom najväčšom darebákovi niečo dobré.Rada používam iróniu a sarkazmus,preto neberte všetko čo napíšem tak úplne vážne. Zoznam autorových rubrík:  ...ja som vám to hovorilapostrehypríbehúvahaúsmevy zo životato smutnejšie zo životakrutá realitafikciafejtónSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu