reklama

Fico chudobným berie a bohatým dáva

Ľavicoví politici často používajú rečnícku sekeru, že pravicoví politici chudobným berú a bohatým dávajú. Ak je to tak, tak nášmu premiérovi vlády Róbertovi Ficovi pravicoví politici nesiahajú ani po členky, nie len na Slovensku, ale ani v celej EÚ. Prečo? Nuž jednoducho preto, lebo Slovensko je jediná krajina v EÚ, v ktorej ekonomika rastie a zamestnanosť klesá. To tvrdí ekonomický analytik Ladislav Vozárik[1].

Písmo: A- | A+
Diskusia  (25)

Model ekonomiky, kde bohatšie vrstvy bohatnú a chudobné chudobnejú je predsa politickou agendou pravicových politikov. Ľavicoví politici predsa tvrdia, že dávajú ľuďom istoty. Keď treba aj na úkor ekonomického rastu. U nás, kde vládne vláda sociálnych istôt, je to presne naopak. Takže pán premiér dosť bolo pretvárky. Vysvetlite obyčajným ľuďom, ako je to s vašou politickou schizofréniou, keď sa hlásite k ľavicovým politikom a pod vašim riadením štátu presadzujete agendu pravicových politikov, kde chudobní ľudia chudobnejú a bohatí bohatnú. Vysvetlite pravicovým politikom aj to, ako sa to robí, keď oni babráci okrem ekonomického rastu chcú, aby aj zamestnanosť rástla.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Predseda vlády sa rozhodol uchádzať aj o pozíciu prezidenta. Má na to ústavné právo, ako ďalších jedenásť, či koľko ich tam je. Pri argumentácii zdôvodnenia svojho rozhodnutia má však premiér pocit, že vládne krajine, ktorej patrí jeden z najsilnejších mandátov v celej EÚ[2]. Bolo by preto dobré, aby nám obyčajným ľuďom premiér tiež vysvetlil, v čom spočíva sila tohto mandátu.

Ak ten mandát, na ktorý sa premiér odvoláva, pri svojom rozhodnutí stať sa prezidentom, spočíva na princípe bohatým dávať a chudobným brať, tak ja obyčajný človek pochybujem o jeho úprimnej snahe Slovensku pomáhať na ceste k prosperite. Chcem republiku, v ktorej bude namiesto stádového efektu vládnuť duch tvorivosti, zodpovednosti, tolerancie, solidarity i šanca pre všetkých, ktorí chcú statočne pracovať pre svoju rodinu, komunitu i štát.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Článok môžte podporiť aj tu: http://vybrali.sme.sk/c/Fico-chudobnym-berie-bohatym-dava-1

[1] http://ladislavvozarik.blog.sme.sk/c/344796/Slovenska-nezamestnanost-je-europsky-unikat.html

[2] http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/302913-robert-fico-idem-do-suboja-v-najlepsej-kondicii

Michal Kravčík

Michal Kravčík

Bloger 
  • Počet článkov:  633
  •  | 
  • Páči sa:  5x

Presadzujem a podporujem agendu „VODA PRE OZDRAVENIE KLÍMY“. Jej cieľom je posilnenie environmentálnej bezpečnosti prostredníctvom zodpovedného prístupu v ochrane prírodného a teda i kultúrneho dedičstva. Napĺňanie agendy, založenej na prijatí novej, vyššej kultúry vo vzťahu k vode, môže na Slovensku vytvoriť viac ako 100 tisíc a v Európe vyše 5 miliónov pracovných príležitostí. Zoznam autorových rubrík:  PovodneHladujúci potrebujú voduKlimatická zmenaVODA zrkadlo kultúryhttp://s07.flagcounter.com/morNová vodná paradigmaKošiceSpoločnosťhttp://moje.hnonline.sk/blog/4

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu