reklama

Novoročný odpad

Neviem či potrebuje komentár to, ako novoročné oslavy zmnožujú odpad v prírode. Už nie len zvieratá pri novoročných oslavách stresujú, ale už aj ľudia po celom Slovensku. A kde končia škatule zo zábavnej pyrotechniky? Nuž v prírode, alebo v najbližšom potoku. Je to jedno v ktorej dedine. Proste takí sme. Takto sa barbarský správame k svojmu prostrediu. Jednoducho prídeme do lona prírody, donesieme pyrotechniku, bujaro sa zabavíme, necháme svinčík a odídeme do svojich domovov. A čo potom? Hromžíme, prečo príroda je plná odpadu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)

Takto skončil odpad v nemenovanom vodnom toku v nemenovanej dedine.

Obrázok blogu

Tak milí priatelia, čo si priať na Nový rok? Prosím nerobme z prírody chliev! Chráňme si prírodu, ako oko v hlave! Vyzývam poslancov NR SR prijať legislatívu, ktorá zaťaží zábavnú pyrotechniku spotrebnou daňou na úrovni alkoholu. Štátny rozpočet bude mať vyššie príjmy a v prírode bude nie len menej odpadu, ale aj menej hluku, či stresu.

Michal Kravčík

Michal Kravčík

Bloger 
  • Počet článkov:  633
  •  | 
  • Páči sa:  5x

Presadzujem a podporujem agendu „VODA PRE OZDRAVENIE KLÍMY“. Jej cieľom je posilnenie environmentálnej bezpečnosti prostredníctvom zodpovedného prístupu v ochrane prírodného a teda i kultúrneho dedičstva. Napĺňanie agendy, založenej na prijatí novej, vyššej kultúry vo vzťahu k vode, môže na Slovensku vytvoriť viac ako 100 tisíc a v Európe vyše 5 miliónov pracovných príležitostí. Zoznam autorových rubrík:  PovodneHladujúci potrebujú voduKlimatická zmenaVODA zrkadlo kultúryhttp://s07.flagcounter.com/morNová vodná paradigmaKošiceSpoločnosťhttp://moje.hnonline.sk/blog/4

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu