reklama

Ten, kto ohrozuje národné záujmy Slovenska, mal by v politike skončiť

„Predseda vlády SR Robert Fico si v mene svojho kabinetu vyhradzuje právo odmietnuť také návrhy na sankcie Európskej únie, ktoré by mohli poškodzovať národné záujmy Slovenska“. Toto je hlavné posolstvo účasti Roberta Fica na samite v Bruseli. Dovolím si povedať, že národne záujmy Slovenska poškodzuje Robert Fico svojím detinským chovaním, ktorý namiesto reálneho pohľadu na stabilitu a bezpečnosť zjednotenej Európy sa správa ako malé decko, ktorému zobrali hračku, s ktorou sa nevedel hrať.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

V čase potenciálneho rizika rozšírenia vojnového konfliktu z Ukrajiny do Európy, je príliš silná káva hrať sa na hru vydierania. Áno, vydierania! Pretože vyjadrenie Roberta Fica o vyhradení si práva odmietnuť niektoré návrhy, ktoré by údajne poškodzovali záujmy Slovenska na summite EÚ nie je nič iné, len manéver vydierania o pozície. Pripomínam, že náš severný sused na spomínanom summite získal najvyššiu pozíciu v Rade Európy. Stal sa ním totiž poľský premiér Donald Tusk. A čo Fico? Nuž nejakého okrajového komisára, ktorý nemá vplyv ani postavenie. On si totiž nevšimol, že 13 percentná účasť občanov Slovenska v eurovoľbách je hlavne jeho zásluha, ktorá Slovensku dramatický znížila jeho vplyv v Bruseli. Takže Ficove posolstvo z Bruselu nie je nič iné, len správanie sopľavého urazeného chlapca na pieskovisku.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Robert Fico sa preto rozhodol vydierať svojich európskych partnerov a nie ochranou národných záujmov Slovenska. Tie má v paži. Ak by mu išlo ozaj o národné záujmy Slovenska, spravoval by Slovensko minimálne tak, ako Donald Tusk, z ktorého sa teraz stal predseda Európskej rady, ktorý je skutočne pridanou hodnotou pre Poľsko a určite bude aj pre Európu. Preto Robert Fico by mal zvážiť a odisť do predčasného politického dôchodku, lebo akosi politický zostarol a jeho rozhodnutia reálne ohrozujú národné záujmy Slovensku. A dovolím si dodať, že aj našej bezpečnosti.

Michal Kravčík

Michal Kravčík

Bloger 
  • Počet článkov:  633
  •  | 
  • Páči sa:  6x

Presadzujem a podporujem agendu „VODA PRE OZDRAVENIE KLÍMY“. Jej cieľom je posilnenie environmentálnej bezpečnosti prostredníctvom zodpovedného prístupu v ochrane prírodného a teda i kultúrneho dedičstva. Napĺňanie agendy, založenej na prijatí novej, vyššej kultúry vo vzťahu k vode, môže na Slovensku vytvoriť viac ako 100 tisíc a v Európe vyše 5 miliónov pracovných príležitostí. Zoznam autorových rubrík:  PovodneHladujúci potrebujú voduKlimatická zmenaVODA zrkadlo kultúryhttp://s07.flagcounter.com/morNová vodná paradigmaKošiceSpoločnosťhttp://moje.hnonline.sk/blog/4

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu