reklama

Strelec tak trochu inak

Mojmu srdcu blízke znamenie :)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Strelec -jedným slovom neznesiteľný.:)Aspoň takto sa raz o sebe jeden muž v znamení strelca vyjadril a ja ako jeho bývala frajerka, môžem len a len súhlasiť. Aj keď dôvod nášho rozchodu nebolo práve to, ale o tom v príspevku "No bolo mi to treba?!" Hneď, ako niečo také založím :)
Sú to nekoneční mudrlanti, nekonečný detailisti a budú veci (ne)podstatné rozoberať, až kým ho nepošlete domov. Ak s ním už žijete v jednej domácnosti, tak... si to riešte nejako.
Toto mi dosť pripomína aj ženy v znamení váhy a panna. Pozrela by som si raz konfrontáciu týchto troch znamení :)
Pohádať sa s ním je tiež sranda, a sex ešte lepší síce, ak je partner dobrý, nezáleží na znamení.
To by bola už len sranda, keby sme si aj do postele mali vyberať mužov podľa znamenia, už bez tak je tých kritérií až až. Žiarlivosť je tiež ich chorobou (aj moja žiaľ) nemajú problém vám za pol hodinu spraviť 392 neprijatých hovorov a zhruba 75 sms...no nemilujte ich keď sa o vás tak strachujú :)
Sú to vynikajúci rozprávači ako aj poslucháči, dokážu pochváliť, ale aj riadne skritizovať. Ak nie ste typ ženy urážlivej, vezmete to v dobrom a posnažíte sa chybu napraviť.
Tak ako my ženy máme extra vyvinutú intuíciu, tak je to mužské oko na nenahradenie. Ak teda nerátame mužov zakomplexovaných , ktorý si svoje nedostatky búria na nás ženách.
Ak si myslíte niektorá , že ste dobrá herečka a raz by ste chceli študovať na VŠMÚ, tak si najprv zahrajte divadielko s mužom v tomto znamení. Ak vám uverí vaše klamstvá a nespozná , že hráte divadielko na neho , tak vám pogratulujem. Strelca totiž nedokážete oklamať.
Pre mňa to bola tiež výzva nakoľko Broadway na mňa čakal, ale moje sny sa zrútili, a svoj smútok som ..som proste rozchodila :) Tu je veľmi dôležité aby ste si vybrali či sa tie klamstvá oplatia, či zato to štúdium stojí alebo budete radšej s milujúcim strelcom, ktorému sa postaví zakaždým keď vás uvidí :)

Kristína Kollárová

Kristína Kollárová

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prečo chceš všetko čo mám ja? Ved ani ja nechcem všetko čo máš Ty! :)Neplačem len ma pália oči... Nedokonale dokonalá :))) Zoznam autorových rubrík:  Znamenia ako ich (ne)poznámeSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu