reklama

Štefanov kandiduje ako poradca ministra aj keď ním nie je a nebude

"Situácia na bojisku sa mení každým okamihom", povedal vraj Napoleón. A ani v politike to nie je inak.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

11. marca, hneď po tom ako prezident odvolal Igora Štefanova z funcie ministra výstavby a regionálneho rozvoja, minister Ján Mikolaj, poverený vedením Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR, oznámil, že Igora Štefanova vymenuje za svojho poradcu na spomínanom ministerstve.

16. marca SNS zverejnila na svojej web stránke kandidátnu listinu pre tohtoročné voľby do Národnej rady Slovenskej republiky. Číslo 8 na tejto kandidátnej listine je "Igor Štefanov, Poradca ministra, Nededza".

17. marca Minister Ján Mikolaj pekne po slovensky ("odíde se vším všudy") oznámil, že Igor Štefanov jeho poradcom na MVRR SR nebude.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takže Igor Štefanov kandiduje na poslanca NR SR ako poradca ministra, aj keď ním nie je a do volieb už nebude. Alebo bude? Žeby mu Ján Mikolaj vytvoril poradcovský flek na Ministerstve školstva SR, aby sa údaje z kandidátnej listiny zhodovali s realitou? Lebo "poradca ministra" vyzerá na kandidátnej listine tak studeno.... (chcel som napísať kúúúl, ale neriskujem pokutu od jazykovej polície).

Ivan Kuhn

Ivan Kuhn

Bloger 
  • Počet článkov:  88
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vyštudovaný politológ, bývalý zahranično-politický redaktor Denníka SME, v súčasnosti SZČO, konzultant v oblasti eurofondov, analytik Konzervatívneho inštitútu M.R.Štefánika, poslanec Mestského zastupiteľstva v Rožňave, podpredseda Občianskej konzervatívnej strany (OKS), otec štyroch detí. Zoznam autorových rubrík:  PolitikaEurofondyEurobarometerSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

86 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu