reklama

Stručne o platených provokatéroch

Ako to ten doktor pekne vystihol!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

JUDr. Róbert Fico: Predseda vlády SR Róbert Fico žiada pani Radičovú, aby platenými provokatérmi nenarušovala pracovné povinnosti predsedu vlády a prezidenta SR Ivana Gašparoviča, ako sa dnes stalo pri mimoriadne dôležitom projekte prekládky rieky Nitra na účely rozšírenia ťažby hnedého uhlia.

Tieto platené provokácie sú práve v baníckom regióne o to trápnejšie, že zatiaľ čo pani Radičová brala baníkom peniaze, súčasná vláda SR a súčasný prezident SR sa vždy zasadzovali za udržanie ťažby hnedého uhlia a udržanie zamestnanosti v tomto regióne.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pani Radičová ukazuje svoju pravú tvár. V televízii a za podpory hercov hovorí o dialógu, avšak v skutočnosti necháva svojich podporovateľov, aby na internete uverejňovali najvulgárnejšie útoky na predsedu vlády a prezidenta republiky a plánované pracovné aktivity najvyšších ústavných činiteľov narušuje platenými provokatérmi, ktorí ani nevedia, čo držia nad hlavou.

MUDr. Tibor Hlavatý (www.zdravie.sk): Paranoja je psychické ochorenie, ktoré sa prejavuje vývojom logicky skĺbeného systému bludov. Bludy nie sú neskutočné, logicky do seba zapadajú, avšak východiská z nich sú nesprávne. Systém bludov sa u paranoika stále rozvíja, chorý získava podklady na bludné presvedčenie v každej situácii. Je vzťahovačný, reálne javy v skutočnosti indiferentné vzťahuje na seba (napr. pacient je presvedčený, že ho prenasledujú, že ho chcú zničiť, pred domom vidí neznámeho muža, je presvedčený, že ho sleduje). Bludy bývajú najčastejšie perzekučné a žiarlivecké. Príčina nie je známa, liečebne sa dá do určitej miery ovplyvniť.

Pavol Kuspan

Pavol Kuspan

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Homo homini lupus. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu