reklama

Billboardové šialenstvo

Obydlia pre bezdomovcov ako súčasť billboardov? Hlúposť!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Už niekoľko dní premýšľam, kde sa mám ukryť pred reklamou? Začína mi liezť poriadne na nervy. Kde sa pozriem, kde nastražím ucho alebo sa začítam, vyskočí. Potom klikám, nechce zmiznúť. V prírode to riešim tak, že namiesto na billboard čumím na oblohu. Som za to, aby ich odstránili a oni čo? Vymýšľajú, ako nás oblbnú. Ubytovať bezdomovcov v billboarde je predsa super nápad. Humanisti tlieskajú, že sa objavilo niečo prevratné. V novinách sa dočítate, že o nás píšu v zahraničí, akí sme my dobrí výmyselníci. Jasné, že sa im to páči. Lepia nám ďalšiu pásku na oči, aby sme im tie billboardy nechali, veď tam predsa bývajú ľudia.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Domček to vyzerá vskutku krásny, na obrázku priam útulne, až by im to jeden začal závidieť. Mne však napadlo: keď tam už budú bývať tí bezdomovci, kde pôjde odpad, keď sa budú sprchovať a iné potreby robiť? To som z obrázka veru nevedela akosi pochopiť. Budú to len určité billboardy alebo budú musieť tí, ktorí to asi dostanú darom, cestovať aj do vzdialenejších reklamných bordov? Nie je to tam pre nich nebezpečné? Sú predsa všetky umiestnené blízko cesty! Hm, objavuje sa billboardová turistika... Asi som im vnukla ďalšiu myšlienku. Chcete ešte jednu? V ponuke je lukratívne bývanie vo vilovej štvrti - Billboat! Pekné? Cítite prachy?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Neskočme im na to!

...toto je na dlhšiu debatu. Myslím si, že nám len chcú zavrieť ústa, aby sme za každým billboardom videli kus srdca. Celkom dobrý ťah! Čo si o tom myslíš TY?

Link na článok, kde som sa o domčekoch pre bezdomovcov dozvedela, neuvádzam zámerne. Kto chce si nájde. Spropagovala som to už aj tak viac než dosť.

Kveta Klein

Kveta Klein

Bloger 
  • Počet článkov:  66
  •  | 
  • Páči sa:  3x

"Ženy sú úplná záhada", povedal Stephen Hawking. Mal pravdu... Zoznam autorových rubrík:  Jeden človekZlodejkaTakto to vidím jaVolá VierkaPrázdniny na dedineMoja AustráliaSmiech vo vreciNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu