Moderný dekor,študovaná scénografia, všetko v tejto reštaurácii je premyslené na štýl predstavenia.Prostredie, ktoré dobre pozná Valério Berkovics, tvorca dekorácie. Mladý33-ročný šéf, Hervé Nepple, vynalieza chody pre tri príležitosti dňa: obed,večera, čas na čaj alebo nočný hlad...
Jedlá sú založenéna báze sezónnych produktov ako napr. tekvica a biela repa na jeseň.Všetky jedlá sú sprevádzané novými textúrami a alternatívnymi chuťami:jablkové želé, chrumkavá ryža, gaštanová pena, sushi zo zeleniny... Šéfkuchárneváha a konfrotuje napr. teľacie mäso s tuniakom na štýl tatárskehobifteku.
Navyše Music Hallje otvorená až do 6 hodín rána. Takže ak vám škvŕka v bruchu nadránom,viete kam si ísť utíšiť hlad.
Navyše Music Hall pripravuje večery a live prekvapeniarovnako ako výstavy.
Pre informáciu uvádzam ceny :
- výber z jedálneho lístka : 30 – 60 €
- fľaša vína : 21 - 320 €
- koktaily: 10 €
- obed: 21 €
- obedňajšie menu: 21 €
- menu: 50 - 90 € Dobrú chuť !