Pre gurmánov a tých, ktorí nemajú hlboko do vrecka

Chcete si v Paríži užiť atmosféru luxusnej reštaurácie s vynikajúcim jedlom a modernou atmosférou? Poradím vám reštauráciu Music Hall hneď vedľa avenue Champs-Elysées.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Moderný dekor,študovaná scénografia, všetko v tejto reštaurácii je premyslené na štýl predstavenia.Prostredie, ktoré dobre pozná Valério Berkovics, tvorca dekorácie. Mladý33-ročný šéf, Hervé Nepple, vynalieza chody pre tri príležitosti dňa: obed,večera, čas na čaj alebo nočný hlad... 

Jedlá sú založenéna báze sezónnych produktov ako napr. tekvica a biela repa na jeseň.Všetky jedlá sú sprevádzané novými textúrami a alternatívnymi chuťami:jablkové želé, chrumkavá ryža, gaštanová pena, sushi zo zeleniny... Šéfkuchárneváha a konfrotuje napr. teľacie mäso s tuniakom na štýl tatárskehobifteku. 

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Navyše Music Hallje otvorená až do 6 hodín rána. Takže ak vám škvŕka v bruchu nadránom,viete kam si ísť utíšiť hlad. 

Navyše Music Hall pripravuje večery a live prekvapeniarovnako ako výstavy. 

Pre informáciu uvádzam ceny : 

- výber z jedálneho lístka : 30 – 60 €

- fľaša vína : 21 - 320 €

- koktaily: 10 €

- obed: 21 €

- obedňajšie menu: 21 €

- menu: 50 - 90 €  Dobrú chuť !

Viktoria Laurent

Viktoria Laurent

Bloger 
  • Počet článkov:  167
  •  | 
  • Páči sa:  2x

Nebyt jednou zo stada oviec! Som proti blbcom a egoistom. Zoznam autorových rubrík:  Prvé oťukávanie saKultúraEkológiaOsobné a politickéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

767 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

36 článkov
Tupou Ceruzou

Tupou Ceruzou

325 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Marian Nanias

Marian Nanias

278 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu