reklama

Keď vám pes zožerie mobil

Hoci ráno svieti slnko, na obed môže nastať úplná tma.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)
Obrázok blogu

Ráno som sa zobudila do krásneho slnečného dňa. Pohľad na dátum v mobile mi pripomenul, že dnes je to už mesiac, čo som sa prebrala po mojej prvej operácii. A hoci už nemám žlčník a ešte zo dva mesiace podržím diétu (a vylepším si moju už skoro dokonalú postavu:-), cítila som sa úplne fit. Teda aspoň ráno.

Celá natešená som prišla do záhrady, že trošku vykynožím burinu, ktorej sa v našej záhrade veľmi páči. Záhradné práce síce bohvieako neobľubujem, ale povedala som si, čo Ťa nezabije, možno Ťa posilní. Zložila som svoje mobili na lavičku a pustila som sa do roboty. Veď čím skôr, tým lepšie.   V práci ma nerušil nik - susedove deti   dnes konečne išli do školy a suseda po dlhom čase nenaháňa svoje sliepky v našej záhrade. Len moji dvaja psy dotieravo behali okolo, žrali zem, ohrázavali kamene a sem tam zakusli aj jeden do druhého. Priznám sa, liezli mi na nervy, ale čo už. Som milovník zvierat. Po chvíli som zistila, že náš Bubo   -   inak krásny bernský salašnícky pes, kdesi odbehol. A tiež som nikde nevedela nájsť svoj mobil. No to, čo som v zápätí uvidela, ma úplne dorazilo. Bubo spokojne sedel pod stromom a pochutnával si na mobile. Myslela som, že ho zabijem. No zrejme by to bolo zbytočné, lebo polozožratý mobil by mi už asi aj tak na nič nebol. Mám jediné šťastie, že  sa nepustil do SIM-ky. Aspoň tá mi zostala. Som len veľmi zvedavá, ako vysvetlím priateľovi, že telefón , ktorý mi pred mesiacom daroval, zožral náš milovaný pes.

Lenka Chladoňová

Lenka Chladoňová

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  0x

novinárka, zatiaľ na voľnej nohe, veriaca, vždy zvedavá, väčšinou usmiata, miluje Boha,svoju rodinu, cestovanie, poéziu, vôňu levandule a fialovú:) Zoznam autorových rubrík:  POLITIKALen takSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu