reklama

Boli časy...

Boli časy, keď som sa liepala po stromoch, hrala na opicu a s chuchvalcami zlepených vlasov, ktoré poznačila živica, brázdila záhradu. Dnes to nerobím. Možno aj preto, že boli časy, keď tie stromy ešte stáli. Útok na ne bol zákernou vraždou premyslenou do najmenších podrobností a všetky záchranné akcie zostali bez úspechu. Škoda toho.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Boli časy, keď somzovšadiaľ, kde bolo aspoň trochu vody zachraňovala hmyzáky, kúpaliská nevynímajúc.Hotový letný Baywatch. Po neskoršom poučení z mnohých stretov, ktoréneskončili pre moju osobu zrovna plusovo, najmä zo strany bodavého hmyzu, sa imnásledne radšej vyhýbam. Šikovné počínanie.

 Tiež boli časy,keď som najradšej čítala Pipi dlhú pančuchu, rozprávky a dievčenskéromány. A ak sa mi samej nechcelo otvoriť rozprávkovú knihu a trápiťsa zoraďovaním písmenok do slov, stačilo rozbaliť veľké psie oči na jednéhoz rodičov, či starú mamu a mala som ich vo vrecku. Teraz, ak sa vôbecdostanem k čítaniu, tak ma to buď s veľkou pravdepodobnosťou začnenudiť( učebnice), alebo tam vystupuje chladnokrvný vrah, ktorý nemá aninajmenší záujem nadviazať romantický vzťah. Ignorant jeden. A moje psie očinezaberajú už absolútne na nič.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Ha! Kedysi som mohlazjesť, čo sa mi uráčilo, v ktorúkoľvek nočnú, či dennú hodinu, beznásledkov, bez výčitiek. Teraz? Daj sa mi svete. Snaha o rovnaký postup byaj bola, ale výčitky a následky zaútočia prv, ako sa stihnem spamätať.

 Joj, kedysi somnekliala, nepodvádzala, maximálne tak trošku okrajovo zaklamala a moje zléskutky sa končili pokusom spapať mravca a pri prevýchovnom bitíspolužiakov. Sama neviem, čo ma to v poslednej dobe pochytilo. S týmnekalým konaním. Asi by som sa mala vrátiť k pôvodnému jedálničku.

 Hm, dakedy smecelorodinne hrávali karty, podstupovali krv potiace túry, zbierali gaštany,chodili do lesa,...A dnes? Máme malé Vianoce, ak vydržíme víkend na kopea bez hádania.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Apropo, Vianoce.Sviatky pokoja a mieru. Boli aj také časy. Je dosť možné, že tienajbližšie sviatky sa pobijeme aj o diaľkový ovládač. Naposledy to bola urputnábitka o Medvedie labky.

 A tie časy, keďsom ani nepomyslela na to, že by mali niektorí ľudia takú drzosť, aby sio mne mysleli niečo nepekné( a ešte poza chrbát), sú nenávratne preč.O takých milo- naivných predstavách sa mi môže už fakt iba snívať...

 Ešte šťastie, ženiektoré veci sa jednoducho nemenia. K nim patrí aj moja nechuťk fazuľovej polievke, túžba raz lietať balónom a pár úprimnýchskutočných priateľov skúšaných mojimi šibnutými spôsobmi, patriacich právommedzi tých pár statočných.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Buď aj za to vďaka!

Lenka Gabrišová

Lenka Gabrišová

Bloger 
  • Počet článkov:  11
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu