reklama

Výnimočná pomoc trpiacim rakovinou a inými chorobami

Považujem za povinnosť oboznámiť verejnosť s existenciou istého mimoriadne účinného prípravku, pôsobiaceho priam neuveriteľným spôsobom nie len pri rakovine, ale aj pri ostatných chorobách.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

 Začnem krátkym príbehom, ktorý mi rozprával môj známy, zaoberajúci sa predajom produktov zdravej výživy. Istý zákazník sa mu zdôveril so smutným prípadom rakoviny v ich rodine. Po dlhom a neúspešnom liečení klasickou medecínou poslali prednedávnom lekári chorého domov s tým, že má pred sebou už len dva týždne života. Onen zákazník prosil o radu, či by sa tu ešte dalo nejako pomôcť, pretože nech už je akokoľvek zle, predsa len nádej zomiera posledná. Môj známy mu poradil prípravok MMS a smrteľne chorý ho začal užívať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Po nejakom čase, dlhšom ako spomínané dva týždne, ktoré mu predpovedali, sa tento človek objavil u svojho ošetrujúceho lekára a ten sa na neho iba nechápavo díval, ako na nejaký prízrak zo záhrobia a zmohol sa na jedinú otázku: To ste čo so sebou robili?

 Nie, nie je to vymyslené a nie je to iba prázdna reklama. Je to realita, i keď podobná zázraku.

 Na dezinfekčné účely ľudia už celé desaťročia využívajú chloritan sódny, ktorý s mimoriadnou silou ničí všetky škodlivé mikróby a baktérie. Istému pánovi, ktorý sa volal Jim V. Humble však napadlo, čo keby tento prípravok použil aj vnútorne a aplikoval ho do ľudského organizmu. Ten pán bol totiž zlatokopom v južnej Amerike a práve chloritan sodný tam využívali na čistenie zlata. V prostredí amazonských dažďových pralesov bol však veľmi častý výskyt malárie, na ktorú mnohí z jeho priateľov zomreli, pretože pre absolútnu nedostupnosť terénu bývali neraz, aj pomerne dlhé obdobie bez akýchkoľvek liekov.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 V jednej z takýchto kritických situácií sa pán Humble odhodlal pomôcť chloritanom sódnym, ktorý bol v tej chvíli jediný poruke Výsledok bol priam neuveriteľný a ľudia, zmietajúci sa v 40 stupňových horúčkach sa za 2 – 3 hodiny cítili byť úplne zdravými.

 Pána Humbla prekvapili tieto prenikavé účinky a od tej chvíle sa začal venovať postupnému zdokonaľovaniu a distribúcii prípravku, ktorý pomenoval MSS. 

 Keďže prípravok je pomerne lacný a mimoriadne účinný, nechcem povedať že až zázračný, aktivity pána Humbla sa stretli s veľkým nepriateľstvom farmaceutických firiem, ktorých dominantným zámerom je predovšetkým ryžovanie ziskov z ľudského utrpenia.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Nakoniec sa veci vyhrotili až do takej miery, že mu išlo o život a preto bol pán Humble nútený do svojej knihy o prípravku MMS napísať:

 „V prípade, že autor z akejkoľvek príčiny zomrie, alebo bude z ľubovoľného dôvodu zatknutý na viac, ako 60 dní, alebo bude unesený viac, než 60 dní, v takomto prípade sa autorské práva Jima V. Humbla rušia a táto kniha /v ktorej sa okrem iného nachádza i návod na prípravu MMS/ sa stáva verejným majetkom.“

  

 Ako teda funguje MMS? Tak, že ničí všetky patologické bunky v ľudskom organizme, na základe čoho sa náš imunitný systém postupne dostáva do plnej kondície a plného výkonu, takže po čase je nakoniec sám schopný úplne zlikvidovať akúkoľvek chorobu.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Keď sa chloritan sodný dostane do ľudského organizmu, dokáže podľa špecifického a neštandardného správania sa choroboplodných baktérií a mikróbov tieto nájsť a chemicky sa na ne naviazať. Potom nasleduje doslova zničujúca explózia, ktorej nie je schopná odolať žiadna živá bunka. Dá sa to pripodobniť k tomu, ako keby nám vo vrecku vybuchol granát. Po podobnom výbuchu by z nás pravdepodobne nezostalo vôbec nič, no a presne takýmto spôsobom funguje chloritan sódny v ľudskom organizme pri styku s choroboplodnými baktériami. Postupné zvyšovanie dávok pri užívaní prípravku MMS je akoby dopĺňaním munície pre boj s choroboplodnými zárodkami v našom tele, ktoré, nech by boli akokoľvek silné a húževnaté, nie sú jednoducho schopné trvalo odolávať voči takto radikálne pôsobiacemu prípravku.

 MMS nemá nijaké vedľajšie nepriaznivé účinky a kto by mu snáď celkom nedôveroval, môže ho aplikovať i súbežne s klasickou liečbou.

 Možno sa budete diviť, že ste doposiaľ o niečom takomto, skutočne priam zázračnom doteraz nepočuli, ale žiaľ, je to z toho dôvodu, že prípravok MMS je naozaj príliš účinný a príliš lacný na to, aby bol zaujímavý pre farmaceutické firmy, pre ktoré je ľudské utrpenie zdrojom ich obrovských ziskov. Áno, takáto je reálna situácia. Veď aj farmaceutický priemysel a súčasní lekári sa chovajú trhovo, čiže snažia sa čo najviac zarobiť a preto je pre nich omnoho výhodnejšou zdĺhavá a drahá liečba, hoci nakoniec v mnohých prípadoch končiaca smrťou. Tieto smrteľné prípady možno pokojne považovať za ľudské obete, vedome a dobrovoľne prinášané modle zisku, ktorej sa klania celá naša civilizácia. No a súčasná medecína spolu s farmaceutickým priemyslom nie sú v tomto smere žiadnou výnimkou. Skôr naopak!

 Tento text som napísal v dosť veľkom časovom odstupe od prečítania knihy pána Humbla s názvom: „MMS – Zázračný minerálny doplnok pre 21.storočie“, takže mnohé z toho si už možno nepamätám celkom presne. K napísaniu článku ma však dohnala potreba informovať a dať ľuďom na vedomie, že existuje niečo takéhoto výnimočného. Potreba, ktorá vznikla na základe množiacich sa správ z môjho okolia o doslova zázračných uzdraveniach prostredníctvom prípravku MMS.

 Podrobnejšie a omnoho erudovanejšie informácie môžete získať v spomínanej knihe Jima V. Humbla: „MMS – Zázračný minerálny doplnok pre 21.storočie“. V rámci Slovenska sa môžete ohľadom bližších informácií a objednávok obrátiť na emailovú adresu: pripravok.mms@atlas.sk

 Mojim cieľom, cieľom objaviteľa prípravku MMS, ako aj ľudí, ktorí ho distribuujú nie je snaha zarábať, ale hlavne pomôcť ľuďom v ich bolestiach a utrpení. Na každom z nich už zostáva, či túto možnosť využije, alebo zostane radšej verný takzvanej klasickej medecíne.

L.L., sympatizant Slovenského občianskeho združenia pre posilňovanie mravov a ľudskosti

http://www.pre-ludskost.sk/

Libor Lukáč

Libor Lukáč

Bloger 
  • Počet článkov:  58
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Snažím sa byť človekom s vlastným pohľadom na realitu. Emailový kontakt: libor.lukac@atlas.sk Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu