reklama

Love and Butterflies

Dnes som narazil na ďalšiu zaujímavú spoveď na blogu. Slová písané indexom sú moje vlastné dodatky k pôvodnému textu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (23)

Keď som mal 15 rokov, spoznal som jedno dievča. Volala sa Heather a mala 11 rokov. Zo začiatku na nej nebolo pre mňa nič zvláštne, ale ako bežal čas, zistil som že na ňu myslím stále viac a viac - až po bod kedy som sa na ňu mohol dívať hodiny, pričom mi srdce búšilo v hrudi. Bolo zvláštne musieť rozmýšľať nad tým, ako niekomu povedať že pohľad na neho je ten najokúzľujúcejší pohľad aký ste kedy zažili, keď je medzi vami taký vekový rozdiel.

Nedopadlo to práve elegantne, aj keď si nespomínam na konkrétne podrobnosti. Pamätám si však ako som v tú noc ležal v posteli, neschopný predstaviť si čo sa môže ráno zmeniť. Keď vyšlo slnko, stretli sme sa tak, ako sme si to deň predtým dohodli, a ona urobila tú najneočakávanejšiu vec: toto dievča, toto nádherné, ale inak slušné a tiché dievča ma požiadalo aby sme spolu chodili. V ten deň som dostal svoj prvý bozk.

Stretol som ju približne v čase, kedy som zisťoval že som iný než moji rovesníci. Rok predtým ma ani len nenapadlo, že to že sa mi páčia 7 a 9 ročné dievčatá, zatiaľ čo ja mám 14, je pokladané za abnormálne. Pre mňa to bola iba taká (nezáväzná) priťažlivosť a to samo o sebe činilo problém udržať to v tajnosti. Avšak v ten rok som dostal veľmi háklivú lekciu o celej záležitosti a semienka pochybností už boli zasadené - povedali že na tom všetkom bude niečo divné.

Potom som mal 15 rokov a prečítal som si definíciu pedofílie (podľa DSM - manuálu duševných chorôb podľa Americkej Psychiatrickej Asociácie).

V tej dobe som spĺňal všetky definície okrem jedinej: Nemal som ešte 16 rokov (osoba musí mať aspoň 16 rokov a byť aspoň o 5 rokov staršia ako dieťa) . Strávil som zvyšok svojho 15. roku počítaním dní, odkedy budem oficiálne pedofil. Ten hrozný dátum sa vznášal nad horizontom a blížil sa stále viac a viac s každým vychádzajúcim slnkom. Nešlo len o fakt, že budem označený za príšeru, niekto koho žiadny dobrý človek nemôže mať rád, čo mi robilo starosti pri ubiehajúcich dňoch; vedel som že každý rok sa stále viac vzďaľujem od vekovej skupiny s ktorou som sa stýkal a na ktorej mi najviac záležalo. Zo všetkými týmito vecami som sa vyrovnával potichu. Neodvážil som sa myslieť na poslednú starosť: čo sa stane až Heather vyrastie ? Odmilujem sa od nej ?

Dnes má Heather 17 rokov. Náš vzťah nadobro skončil kvôli kríze v našej rodine, keď mala 13 rokov. Pocit že by som ju mal zaťahovať do mojich osobných problémov, zároveň s pocitom viny že som od nej o toľko starší, ma presvedčil že jej bude lepšie s niekým jej vekove bližším. Nechal som ju ísť - ale nikdy som ju neprestal milovať. Zostali sme priatelia a ja som ju navštevoval tak často ako len to bolo možné, aj keď nie tak často ako by som bol chcel. Naposledy som ju videl tento rok, 20.júna Je stále taká nádherná ako bola vždy.

A viete čo ? Stále mi pri nej búši srdce.

Daniel Liddel

Daniel Liddel

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som úplne obyčajný a tuctový človek ako každý iný. Bežnýživot, bežné starosti, bežné radosti. Inak sledujem politiku, rád poznávam druhú stranu mincí a reálny (nie_moc_známy) život. Absolútne zbožňujem Tolkienove dielo a jeho filozofiu. Môj veľký koníček sú staré počítačové hry na rôzne systémy, ktorých mám obrovskú zbierku (je to splnený môj veľký detský sen). A som závislý na sladkostiach :-) A ešte jedna vec - mám pedofilnú orientáciu. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu