reklama

Tak som sa zamyslel a došiel som k názoru, že máme super vládu! A nie som na práškoch :-)

Áno, je to tak. Máme super vládu. Teda skôr koalíciu a opozíciu. Ale naozaj super. Keď skončili voľby a došlo k dohode koalície, tak mi to nevoňalo. Ale dnes, s odstupom času, je to to najlepšie čo nás mohlo stretnúť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Lebo konečne sa našiel korunný princ. Áno, je ním Danko. Nie Fico a nie Kalinák a nie Počiatek a už vôbec nie Bugár a jasné, že nie Procházka, toho som odpísal hneď pri prezidentských voľbách, ale ani Sulík a tobôž nie Matovič a tiež nie Kollár a ani ten, ktorý sa nesmie menovať a o tom som presvedčený, že sa nesmie ani menovať, ale Danko. Prečo? Lebo on teraz drží, ako koalíciu tak opozíciu za ... . To slovo sa sem ale nehodí :-).

Aj keď som volil KDH (s odporom aspoň 1.000 ohmov), ale čo už, keď náš prezident, teda nie ten najvyšší, ale Slovenskej asociácie malých podnikov a živnostníkov, V.Sirotka bol na ich kandidátke. A on je správny chlap. Toho som volil. No ale to som odbočil, tak Danka som už dlho pozoroval. Pracovitý, systematický, bez väčších káuz. Áno, na každého sa dá niečo nájsť. Ale z toho čo je na trhu? A dotiahol alkoholickú Slotovú SNS k neuveriteľnému víťazstvu. Ale, aj tak ho nebudem voliť :-) To pre tých diskutérov, čo by mi chceli za neho nadávať. A koho budem voliť to naozaj teraz neviem ale mám čas.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A teraz s odstupom času musím konštatovať, že naozaj máme super vládu. Teda koalíciu a aj opozíciu. V koalícii vidím, aký slabý je už Fico a to sa mi páči a nastupuje Danko. Áno ani Bugár a ani Procházka nemôžu nič urobiť, lebo nato nemajú. Ale Danko je ten, ktorý môže. A on to aj zvládne, ak by boli predčasné voľby, tak s prehľadom je v parlamente a zase on bude na vážkach. 

A v koalícii vidím pár mien, jasné ani jeden nie na je 100%, ale vidím ich pracovitosť a postup - Kažimír, Žitnanianska, ale aj Pellegrini a Lajčák. Je na čom stavať. Jasné, diskutéri ma roznosia v zuboch. Ale čo už. Dávam svoj názor. A keď sa ešte zmobilizuje Hlina s KDH a znormalizuje sa Kollárová strana, tak sa máme už v budúcich voľbách na čo tešiť.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

No a vyhlasujem stávku 1 : 1.000.000, že Kaliňák to neustojí a do konca týždňa padne. A ešte keď sa pridá na odchod Maďarič, tak potom uvidíme čo Fico. A už sa na to všetko teším priatelia. Úplne reality show v priamom prenose.

Bude to zaujímavý týždeň :-)

František Lovíšek

František Lovíšek

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som úprimný, tolerantný a otvorený s pozitívnym náhľadom na ľudí. Nikdy sa nechcem hádať a som prvý, ktorý podá ruku na uzmierenie. Zmysel života vidím v pomoci druhým. Viem, že stále toho málo viem, tak sa rád učím nové veci. Viem, že mám len svoj pohľad, ale rád sa pozriem aj z druhej strany. Chcem vedieť názor druhých. Moje silné stránky sú v riadení a komunikácii. Vyše 25 rokov pôsobím v IT segmente na rôznych pozíciách. Som duchovný otec ERP cloudového systému keepi. Občas prednášam na vysokých školách o ERP a MIS. Začal som písať knihu o komunikácii a sci-fi rozprávky pre dospelých. Verím v budúcnosť on-line sveta a som jeho propagátor. Angažujem sa aj v oblasti malého podnikania, kde som členom prezídia Slovenskej asociácie malých a stredných podnikov a živnostníkov. Som veriaci. Katolík. V roku 2007 som sa dal pokrstiť. Došiel som k poznaniu, že Boh existuje. Uznávam demokraciu. Moje práva končia tam, kde začínajú práva druhých. Teším sa na komunikáciu s vami a vaše názory :-). Zoznam autorových rubrík:  O životePraktická radaKomunikačná trilógiaIT, ERP a on-line svetZamyslenieAko sa žije s BohomTaké kacírskePolitikaSci-fi rozprávkyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu