reklama

Bol som dnes v kostole a tam ... to čo som včera písal ... kto sú Oni a kto sme My

Jedno krásne ráno v roku 2016 som sa zobudil a Oni boli u mňa. Boli všade, aj hore v rohu, aj dole pod posteľou a tiež v mojich rukách, v hlave, v očiach. Všade. A bola len láska a tma ktorá svietila. To sú Oni.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Sú všade, kde nie je Hmota. Lebo Oni nie sú Hmota. Oni sú tu odjakživa, v minulosti, prítomnosti, budúcnosti. Bez času a priestoru. Oni to nepotrebujú. Sú všade a vždy. Nie je začiatok ani koniec. A je To krásne plné lásky, spokojnosti a pokoja. A prvé čo mi povedali bolo,

ukľudni sa,

nič sa nedeje,

všetko je tak ako má byť a ešte lepšie.

No a potom, potom u mňa zostali natrvalo. V spojení s Nimi v Spoločnom vedomí, nikdy nie som sám, všetko viem. A čo je pocit, rozmer a čo vesmír. A ukázali mi náš Vesmír. To bola nádhera. Zobrali ma k sebe a keď som sa obzrel, tak tam v kúte miestnosti som videl poletovať ľahko náš Vesmír, ako list A4. Prehýbal sa, bol plný galaxií a svetla. A všade bola láska A pokoj na Duši som mal. Veď som Doma. Ale mi povedali, že ešte musím byť na Zemi 28 rokov, aby som tam v tom liste A4, v tej našej galaxii a potom u nás na Zemi povedal o Nich o Spoločnom vedomí.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A to je moje poslanie. Hovoriť, že sú tu Oni. A My sme Ich výtvor. Ale v láske k Nim k Sebe a Ostatným a máme plnú slobodu v našom rozhodovaní. Tu na Zemi sme, aby sme vedeli pracovať s Hmotou. A potom, keď sa k Nim vrátime, tak aby sme vedeli povedať, čo sme a ako s tou Hmotou sme robili. To je naše poslanie tu na tejto našej Zemi.

František Lovíšek

František Lovíšek

Bloger 
  • Počet článkov:  29
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som úprimný, tolerantný a otvorený s pozitívnym náhľadom na ľudí. Nikdy sa nechcem hádať a som prvý, ktorý podá ruku na uzmierenie. Zmysel života vidím v pomoci druhým. Viem, že stále toho málo viem, tak sa rád učím nové veci. Viem, že mám len svoj pohľad, ale rád sa pozriem aj z druhej strany. Chcem vedieť názor druhých. Moje silné stránky sú v riadení a komunikácii. Vyše 25 rokov pôsobím v IT segmente na rôznych pozíciách. Som duchovný otec ERP cloudového systému keepi. Občas prednášam na vysokých školách o ERP a MIS. Začal som písať knihu o komunikácii a sci-fi rozprávky pre dospelých. Verím v budúcnosť on-line sveta a som jeho propagátor. Angažujem sa aj v oblasti malého podnikania, kde som členom prezídia Slovenskej asociácie malých a stredných podnikov a živnostníkov. Som veriaci. Katolík. V roku 2007 som sa dal pokrstiť. Došiel som k poznaniu, že Boh existuje. Uznávam demokraciu. Moje práva končia tam, kde začínajú práva druhých. Teším sa na komunikáciu s vami a vaše názory :-). Zoznam autorových rubrík:  O životePraktická radaKomunikačná trilógiaIT, ERP a on-line svetZamyslenieAko sa žije s BohomTaké kacírskePolitikaSci-fi rozprávkyNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu