reklama

Z policajného zápisníčka.

Moja aktívna mati volá na políciu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

"Nevadí vám, že tu tí výrastkovia robia už pol hodinu bordel?"

"To ste vy z Holubyho?"

"Hej, a volám vám dopredu, aby sme zase nemuseli vymieňať odkvap, manžel ho opravoval posledný mesiac každý víkend. To sem nemôžete dať jednu hliadku?"

"A koľko si myslíte, že nás je, milostivá? Máme teraz na celé mesto jedno auto. Za 10 minút sa vrátia, zatiaľ to monitorujeme. "

Desať minút sa predĺžilo na dobrú pol hodinu a vonku už začalo rinčať sklo.

"Dobrý, to som zase ja. Tí mladí už niekomu rozbili sklo."

"Aké sklo?"

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"No, začali rozbíjať fľaše. Ja neviem, čo to tam pijú, ale hádžu ich o stenu na kulturáku. A teraz zas do nejakého auta, však to vidím z okna."

"A to sú tí istí?"

"Však vám hovorím, že je tu celá partia. Jasné, že tí istí. Čo ich nevidíte? Však sú rovno pod kamerami. Hentomu už asi rozbili sklo predné. Asi aj späťák už nemá. Však načo máte tie kamery? To musíte vidieť!"

"Tak sa nemôžem pozerať do kamery, keď s vami telefonujem."

Žeby mal príliš krátku kožu na ksichte? Otvorí ústa a zavrú sa mu oči?

P.S.: Ak opravujete odkvapy každý týždeň, ide to dosť do peňazí. Minule tu jedného zmlátili, tak sme zavolali políciu a oni zbalili toho na zemi. Potom sme ich zavolali ešte raz, lebo tí, čo ho zmlátili, tu stvárali ďalej. Nad ránom sa nám niekto pred pár mesiacmi pokúšal vlámať do domu, a to bývame na hlavnej ulici od policajtov asi na 50 metrov. Ešte že máme kovovú závoru a boli sme doma. Keď tatko parkoval na príjazde, chodili mu dávať pravidelne pokuty, že bráni chodcom. Samozrejme, že neboli oprávnené, lebo tam nebol zákaz státia a chodci mali na chodenie viac ako dva metre. Teraz keď niekto cudzí stojí krížom cez chodník, nestihnú prísť. Do bitky nikdy nezasahujú, počkajú, ako skončí, dokonca sme sa v lete dozvedeli, že si musíme strážiť majetok sami. No, len teraz neviem presne, čo je náplňou práce mestskej polície? Uzatvárať námestie na vianočné trhy a kontrolovať parkovanie?

Lucia Karabínošová

Lucia Karabínošová

Bloger 
  • Počet článkov:  57
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som celkom bystrá žena, ktorá má rada konštruktívnu diskusiu... Som od Bratislavy a mojou veľkou záľubou je čítanie, politika, štúdium cudzích jazykov a cestovanie...Som zakladajúci člen strany Progresívne Slovensko... Zoznam autorových rubrík:  KomentáreStoriesAktivitySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu