reklama

Prečo sa vzdávať vlastného Skylinku ?

Niektorí majitelia satelitných kariet akoby nevydržali s nervami. V rôznych diskusiách surovo nadávajú na spoločnosť M77, Skylink, CS Link za podvod s vyberaním výpalného tzv SERPO, servisný poplatok. Vyhrážajú sa hodením prijímačov a kariet do koša, namiesto toho, aby žiadali štátne úrady o nápravu. Iní zasa v akejsi póze vykrikujú, že oni Skylinku ukážu a budú sa pozerať na mizernú kvalitu zopár programov DVB-T.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Celé je to detinské. Veci si treba povedať na rovinu. Občania v podstate Skylink a CS Link vlastnia. Ak by v základnom balíku GRATIS neboli tie programy, ktoré sa platia cez koncesionárske poplatky a tie, ktoré majú štátnu licenciu, Skylink a CS Link by nikdy neexistovali. Tie dodatočne prilepené PAY TV programy by totiž nikto nepozeral. Takže milí majitelia Skylink a CS Link, nehádžte prijímače a karty do koša, ale chopte sa svojej zodpovednosti. Platíte koncesie, platíte štátu dane a z tých daní bohato odmeňujete úradníkov Rady pre vysielanie a retransmisiu, Telekomunikačný úrad, SOI, vládu, parlament. Neváhajte a konečne tých úradníkov zobuďte! Keď ich slušné zaklopanie nezobudí, riadne zabúchajte, potom snáď pochopia, že bez Vás môžu stratiť svoje nuly. A veru nuly sú dôležité! Mať na výplatu 300, 400, 500 eur bežných ľudí, či 1000, 2000 3000 eur úradníckych je veru rozdiel. A preto sa nenechajte okradnúť hlavne od tých, čo na to majú a chcú ešte viac na Váš úkor. A keby ste si nervy naozaj nevedeli udržať na uzde, nevyhadzujte prijímače a karty do koša, to ich rovno odvezte na Ministerstvo Hospodárstva SR. Tak si aspoň ušetríte cestu k predajcom.

Ján Luterán starší

Ján Luterán starší

Bloger 
  • Počet článkov:  125
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Venujem sa publicistike okolo problematiky slobodného príjmu SAT TV, DVB-T, internetu a vlastne píšem o všetkom, čo človekaoslobodzuje a skvalitňuje mu život. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu