Levanduľové maslo

Tento recept je velmi jednoduchý a je určený pre všetkých milovníkov bagiet. Nie je snaď nič fajnovejšie ako čerstvo upečená bageta natrená bylinkovým maslom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Ingrediencie

  • 250g masla

  • 1čl sušeného kvetu levandule

  • 2pl čerstvej nasekanej pažitky

  • 1čl tymiánu

  • 1čl rozmarýnu


Postup

  1. Maslo necháme zmäknúť pri izbovej teplote.

  2. Vmiešame všetky byliny a nechame cca. 30minút odležať.

Natrieme na zohriatu bagetu alebo odložíme do chladničky.

Marek Baláž

Marek Baláž

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som vášnivý pestovateľ, nadšenec a experimentátor, ktorý prepadol vôni levandule. Zoznam autorových rubrík:  VšeobecneReceptySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
INESS

INESS

110 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
Anna Brawne

Anna Brawne

108 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu