Levanduľové maslo

Tento recept je velmi jednoduchý a je určený pre všetkých milovníkov bagiet. Nie je snaď nič fajnovejšie ako čerstvo upečená bageta natrená bylinkovým maslom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Ingrediencie

  • 250g masla

  • 1čl sušeného kvetu levandule

  • 2pl čerstvej nasekanej pažitky

  • 1čl tymiánu

  • 1čl rozmarýnu


Postup

  1. Maslo necháme zmäknúť pri izbovej teplote.

  2. Vmiešame všetky byliny a nechame cca. 30minút odležať.

Natrieme na zohriatu bagetu alebo odložíme do chladničky.

Marek Baláž

Marek Baláž

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som vášnivý pestovateľ, nadšenec a experimentátor, ktorý prepadol vôni levandule. Zoznam autorových rubrík:  VšeobecneReceptySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

INESS

INESS

108 článkov
Pavel Macko

Pavel Macko

189 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Tupou Ceruzou

Tupou Ceruzou

317 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

299 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

274 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu