reklama

Musíme si pomáhať

Cez víkend som spotreboval všetky papierové vreckovky. Nádcha neúprosne zaútočila s prejavmi, ktoré k nej prináležia. Pondelok ráno som bezradne pozeral na posledný prázdny obal.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Ako veľký vizionár, som si duchaplne zobral na cestu do práce rolku toaletného papiera. Materiál je to ten istý, len má iný tvar. Dobre som ju schoval do tašky. Potešený týmto nápadom som odvážne vykročil na cestu.

Zistil som ale, že to nebol dobrý nápad. Použiť v spoločnosti niečo tak jednoznačné, je veľmi náročné. Predstavil som si, ako toaletný papier vyberám v autobuse plnom ľudí, aby som si odtrhol a riadne sa vysiakal. Nedokázal by som to. Aj ponúknuť spolucestujúcemu, s podobným problémom, by bolo nereálne. Namiesto papierových vreckoviek, ponúknuť rolku toaletného papiera, nech sa páči, myslím že to potrebujete.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Niekoľko zastávok som sa držal a čakal kedy to príde. Keď prišiel čas, ostych ma vyhnal z autobusu a v súkromí neďalekého podchodu som sa rozhodol túto náhradu použiť. Vybral som rolku. Pani prechádzajú okolo zbadala akosi si trhám niekoľko útržkov. Ale no tak, tam na konci doľava, že sa nehanbíte. Hanbil som sa, čo by nie, ale nechcel som jej vysvetľovať podrobnosti a spontánne predviesť stalaktit.

Na konci chodby som zabočil doľava. Bola tom špecifická miestnosť, ktorá tak ako pred veľa rokmi, tak i v ten deň mala honosný názov, toaleta. Ani do zrkadla som sa neodvážil pozrieť. Konečne som si vyfúkal nos a bol som pripravený ísť ďalej. Do miestnosti vstúpil chlapík, toaletný papier mi zobral z ruky, odtrhol si riadny kus a do dlane mi vtlačil päťdesiat centov. Díky brácho, tak mi povedal.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Marian Baran

Marian Baran

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  660
  •  | 
  • Páči sa:  437x

mám rád červenú farbu a na raňajky pohár mlieka Zoznam autorových rubrík:  OsobnéOdpočutéOdkazyNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu