reklama

Ako zabiť beztrestne chodca

Je to trošku komplikované a zdĺhavé, ale s trochou trpezlivosti sa to dá zvládnuť... Čo na to potrebujete?  Auto, ktoré budete šoférovať, najlepšie dodávku, dvojprúdovú cestu, najlepšie v meste, druhé auto so šoférom, priechod pre chodcov a chodca.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (8)


Postup:

Jazdite po meste až do chvíle, kým nájdete dvojprúdovú cestu. Choďte po nej a nájdite priechod pre chodcov, cez ktorý sa pokúša prejsť chodec. Presuňte sa do pruhu, ktorý je bližšie k chodcovi. Zastavte pred priechodom, usmejte sa na chodca a rukou mu dajte pokyn, že môže bez obáv prejsť a že ste zastavili len kvôli nemu. Čakajte a dúfajte, že sa v druhom prúde objaví auto, ktoré si nevšimne, že vy ste zastavili na priechode a dávate prednosť chodcovi a súčasne, že si chodec neuvedomí, akú pascu ste mu nastražili.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Takýto postup má tú výhodu, že vy budete ten dobrý, ktorý na priechode zastavil. Nevýhoda je taká, že kým sa to podarí, trvá to dlho, a že na mieste chodca je náhodný človek a nie ten lump, ktorý vám ukradol zajace a skántril sliepky.

No a teraz vážne. Vo Zvolene som naďabil na uvedomelého chodca, ktorý spoza môjho auta nesmelo vykukol a bol svedkom toho, ako okolo neho v druhom prúde cez priechod prefrčala Škoda 120L. V ten istý deň v Žiari nad Hronom už chodec taký uvedomelý nebol a myslím, že tá noha, ktorou tak smelo vykročil a ktorú na poslednú chvíľu stiahol, sa mu trasie ešte aj teraz. Ale zasa lepšie, ako keby sa mu mala zatriasť len tú krátku chvíľu na ceste a potom už nikdy...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ja vám neviem, ale po týchto posledných skúsenostiach mám chuť prestať zastavovať na priechodoch. Nepotrebujem sa cítiť ako spolupáchateľ.

Marian Letko

Marian Letko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  246
  •  | 
  • Páči sa:  2 218x

Život je nekompromisný, splní nám obavy i sny. Tak pozor na to čo chceme, lebo tu kašu si zjeme. (HzM) Ya BastaVytvorte si svoju vizitku Zoznam autorových rubrík:  FikciašportFotocestou necestoustava sahlboke uvahySvet podľa MaroškapolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu