reklama

Informácie sú dôležité

Vôbec nemám problém priznať, ako všetci ostatní, čo sú tu na smečku, že pozerám telku. Teda okrem Dicka, ten si na sledovaní telky založil na blogu celú existenciu. Ani sa nehanbím za to, že počúvam rozhovory cudzích ľudí. Kto veľa sleduje a počúva, veľa sa dozvie. Napríklad to, že Petrova suseda má nové kozy a chlapi z dediny sa na ne chodia pozerať.  A keby len pozerať, priam aj dotýkať. To sa dozviete iba v autobuse.  A ešte v krčme.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Nie že by kozy boli nejaká rarita, ale toto je moderná dedina. Tu sa už nechovajú ani sliepky. A zrazu kozy a hneď dve. A že kozie mlieko je hrube zdravé a že suseda ho asi začne predávať, aby zarobila. Asi.

Alebo, že už nemáme v meste na gynekológii toho primára, ktorého sme mali. Že už je tam taký iný, čierny. Nie Čierny ako menom, ale čierny ako farbou. Ale že je celkom dobrý. A že keď sa vám hrabe v šuške, ešte sa s vami aj rozpráva a cerí na vás tie biele zuby, ktoré v tej čiernej hlave vyzerajú ešte belšie než v skutočnosti sú. To sa už v krčme nedozviete. Iba v buse.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ešte pred mesiacom by som tu hrdo vyhlasoval, že telku nepozerám. Že som jeden z vás. Nie, nie som. Zistil som, že telka je všade okolo mňa. Že hoci som si vždy myslel,že ju nepozerám, viem všetko, čo v nej dávajú. A aj keď ju nepozerám, tak ju v skutočnosti pozerám a viem, kto je Onur, Šeherezáda a ďalšie asi štyri osoby a obsadenia, potom sa už strácam. Viem, že Rytmusovi jebe, že to asi bude pravda, keď to s ním ani nehlo a že v porote Superstar by som mohol byť pokojne aj ja. Nie na základe toho, že by mi tiež to čo jemu, ale hodnotiť spev slovami, bola si sexy a dobre sa na teba pozerá by som snáď nejako zvládol. (Mimochodom, dnes som ten jeho nový skvost prvýkrát počul a poviem vám, ak tento king song nevyhrá skladbu roka, tak tomu slávikovi, čo o tom rozhoduje, musí poriadne jebať tiež.)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Ďalej som sa na Markíze dozvedel, že na Slovensku existuje dedina, kde majú všetci prácu, v škôlke veľa poslušných detí a v hudobnej škole ešte viac. Všetci majú kde bývať, stavajú sa nové domy, prerábajú sa staré a všetci sú úplne a dokonale symetricky šťastní. Škoda len, že tú dedinu náhodou poznám, lebo som v nej prežil 30 rokov a viem, že nie je všetko zlato, čo sa vyští. Nejakým nedopatrením sa zabudlo na kamery zaznamenať, že polovica dediny je rozkopaná a pripomína tankodrom a že ľudia žijúci práve v tej časti majú prach a štrk nielen na fasádach domov, ale snáď aj v polievke a aby som nebol vulgárny, tak aj v tej onej....

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Isto sa teraz všetci pýtate, načo mi vlastne tieto informácie sú. Na to je úplne jasná a jednoznačná odpoveď, ku ktorej som dospel dlhodobou a precíznou analýzou. V podstate na hovno, ale.... Čo ak sa v telke alebo v buse, alebo napr. aj v Novom čase raz mihne informácia, ktorá vám zmení život a vy pri tom nebudete? Preto sledujte telku, počúvajte rozhovory cudzích ľudí a čítajte kolegom SMS-ky, nech o nič neprídete :-). Nehanbite sa za to a keď o niečom napíšete, tak nie štýlom, že ja to nepozerám, ale o tomto náhodou viem a vypočul som si v buse, hoci bežne rozhovory nepočúvam. Šak sme šeci len ludie, tak čo sa Rytmusíte.

Marian Letko

Marian Letko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  249
  •  | 
  • Páči sa:  2 379x

Život je nekompromisný, splní nám obavy i sny. Tak pozor na to čo chceme, lebo tu kašu si zjeme. (HzM) Ya BastaVytvorte si svoju vizitku Zoznam autorových rubrík:  FikciašportFotocestou necestoustava sahlboke uvahySvet podľa MaroškapolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu