reklama

Fico a "jeho" nebankovky

Včerajšia debata medzi Kiskom a Ficom ma potešila. Všetci tí, ktorí čakali, že Fico roznosí Kisku v zuboch, museli byť sklamaní. Fico bol slabučký ako popradský ovocný čaj a jediné, čo na Kisku vytiahol, boli jeho nebankovky, ktoré vlastne ani nebankovkami neboli. Ten útok v pohode vykryl, pripomenul mu emisnú kauzu a ďalšie jeho zlodejiny. Fico je namočený v takých špinavostiach a klamstách, že čímkoľvek zaútočí, vždy sa to otočí proti nemu. V tejto predvolebnej kampani som ešte nepočul, že by niekto spomenul vzťah Fico – nebankovky. A veruže by sa patrilo. Fico nebakovky totiž zneužil vo svoj prospech...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Nie, samozrejme, Fico nezaložil žiadnu nebankovku ani žiadnu inú spoločnosť, ktorá by zamestnávala ľudí a platila dane, on v podstate nezaložil nič, len sa prisal na štátny cecok a odtiaľ pekne z ústrania neohrozene vybliakuje do sveta svoje pravdy.

On ich ale bez problémov akceptuje, hoci vie, že sú, že ponúkajú rýchle peniaze za obrovské úroky, že likvidujú rodiny a berú ľuďom majetky. A nič s nimi nerobí. Len si tak existuje a tvári sa, že to ide mimo neho.

Pred voľbami však neváhal využiť krach spoločností Horizont a BMG Invest vo svojej predvolebnej kampani. Nasľuboval zúfalým ľuďom, že o svoje peniaze neprídu, že on ich odškodní. Krach týchto spoločností využil vo svoj prospech, ľudia mu uverili a aj na základe ich hlasov sa dostal na premiérsku stoličku. Aj na základe ich hlasov dostáva taký plat, aký dostáva a na ľudí, ktorí mu verili, sa zvysoka vykašľal. Sprosto týchto ľudí oklamal, zneužil a keď videl, že už ich nepotrebuje, odkopol ich ako špinavú handru.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Doktor Fico sa neštíti ničoho, nebankovky v minulosti potreboval na svoje obohatenie sa, teraz sa snaží nimi zaútočiť. To, že si skutočnosť prispôsobuje podľa toho, ako mu to vyhovuje, azda už nikoho neprekvapuje.

Vo včerajšej relácii sa snažil ukázať sa v tom lepšom a pokornom svetle. Snažil sa vysvetliť, čo všetko už spravil pre ľudí na Slovensku a prosil Kisku, aby nezneužíval charitu vo svoj prospech. Zasa to bola len pretvárka. Už nemá o čom, tak sa hrá na chúďatko a zasa zneužíva princíp "ľutuj ma". Kiska jednoducho musí rozprávať o charite, lebo sa jej venoval. A vyčítať mu, že charitu zneužíva vo svoj prospech, je také Ficovské. Všetci si totiž Fica veľmi dobre pamätáme v Modrom z neba. Keď chce niekomu vyčítať zneužívanie charity, mal by začať v prvom rade sám od seba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Doktor Fico už nemá čo povedať. Je namočený v špine až po uši. Dobre pripravený oponent by mu dokázal bez problémov vzdorovať v akejkoľvek debate. Už narobil toľko svinstiev a toľkokrát oklamal ľudí, že jeho ďalšie slová, ktoré vypúšťa, už nemajú žiadny význam. Sú len obyčajný odporný sliz, ktorý sa mu vracia späť a pomaly, ale isto, ho rozleptáva...

Marian Letko

Marian Letko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  246
  •  | 
  • Páči sa:  2 218x

Život je nekompromisný, splní nám obavy i sny. Tak pozor na to čo chceme, lebo tu kašu si zjeme. (HzM) Ya BastaVytvorte si svoju vizitku Zoznam autorových rubrík:  FikciašportFotocestou necestoustava sahlboke uvahySvet podľa MaroškapolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu