reklama

Psychopat patrí do basy, nie na čelo strany

Marte Jančkárovej, moderátorke RTVS, sa vyhrážajú šialenci smrťou a hromadným znásilnením. Kto je za to zodpovedný?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (11)

Krátke zhrnutie

Do Sobotných dialógov mal prísť diskutovať Kéry, namiesto toho prišiel Blaha. Vzhľadom na to, že túto zmenu nikto RTVS neavizoval, Blahu do diskusie nepustili. Navyše Blahu pozná každý a každý teda vie, že Blaha nediskutuje. Blaha na každého kydá exkrementy a chrlí síru. Z obidvoch dôvodov rozhodnutie nepustiť ho dnu bolo správne. RTVS nie je psychiatrická klinika, ten chlap tam nemal čo hľadať.

Čo sa stalo potom

Blaha sa vyplakal do telefónu svojho straníckeho šéfa, zhodou okolností ďalšieho psychopata (aleže ich je v Smere a všeobecne v našej politike neúrekom). Ten sa následne postavil pred kamery a vyhlásil, že Smer „pôjde po krku“ riaditeľovi RTVS Ľubošovi Machajovi.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ako to pochopili jeho rozumovo poslabší voliči

Čo si budeme vravieť, voliči Smeru veľa rozumu nepobrali. Česť výnimkám. Fico sa pravidelne vyjadruje hyperbolicky. Používa obrazné vyjadrenia, ktoré sú primitívne, vulgárne a drsné. Vplýva na tie najnižšie pudy svojich zľahka jednoduchších voličov. A hoci on to myslí obrazne, oni to berú priamo. Robia to, čo počujú od svojho vodcu. Pre nich ísť po krku znamená jednoducho ísť po krku.

Záver

Za celú situáciu je zodpovedný Smer, Blaha a Fico. Huckajú svojich voličov na novinárov. Nechávajú robiť špinavú prácu obyčajných úbožiakov, ktorí netušia, čo robia, a zbavujú sa tak zodpovednosti. Ak by malo byť na niekoho podané trestné oznámenie za to, čo sa stalo pani Jančkárovej, malo by to byť na Fica a spol. Tí nesú najväčší podiel viny.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Marian Letko

Marian Letko

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  246
  •  | 
  • Páči sa:  2 218x

Život je nekompromisný, splní nám obavy i sny. Tak pozor na to čo chceme, lebo tu kašu si zjeme. (HzM) Ya BastaVytvorte si svoju vizitku Zoznam autorových rubrík:  FikciašportFotocestou necestoustava sahlboke uvahySvet podľa MaroškapolitikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu