reklama

Ľudia, holíte sa?

Budia Vás v noci nočné mory, že Vás prešlo auto a keď Vám záchranári rozstrihli tričko aby resuscitovali, z pod trička sa na nich vyvalilo tŕnie, chrastie z pod pazúch? Ukazujú na Vás ľudia a šepkajú si pri tom, to je tá opizza z toho fajnového článku od toho skromného autora? Tiež si striháte vlasy podpazušné, až keď dorastú do jatočnej veľkosti, že si ich zašnurujete do topánok? Máte menej ako 30 rokov a viac ako 3 kilá chlpov? Ak ste na väčšinu otázok odpovedali kladne, čítajte odbornú debatu s doktorom MuDr. Roztočom.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (46)
Obrázok blogu

GMate :Pán doktor viete si predstaviť horšiu vec ako krídla lophiomys imhausi (chlpáč dlhosrstý)?
Dr. Roztoč :Nerozumiem...
GMate :No predsa keď pacient roztiahne ruky a lieta vďaka spleti chlpov medzi rukami a telom...
Dr.Roztoč :Myslíte keď z neho pot ide ako z chlpatej deky?
GMate :Áno presne to. Keď pacient hľadá hrebeň, ktorý si odložil pod pazuchu ako ihlu v kope sena.
Dr.Roztoč : Viete, hneď po človeku s gaťami vytiahnutými nad bradavky, s ponožkami v sandáloch, s tričkom v nohaviciach tak prepotením, že na ňom spoznávam kontinenty, s panenskými fúzmi pod spodnú peru, má toto na mňa asi najlaxatívnejšie účinky.
GMate :To ako z toho musíte ísť na záchod?
Dr.Roztoč :No nie každý si vie veľkú potrebu rozdeliť na dve malé...

GMate :Aké zápory prináša zo sebou povedzme kilo spotených chlpov v podpazuší?
Dr.Roztoč : Okrem zhoršeného dýchania kôli prachu, roztočom, zaschnutému potu a jedlu na villus(chlpe) a následnému rozkladu sme našli aj rôzne odložené veci častokrát až z detských čias, na ktoré sa takpovediac pozabudlo.
GMate :Rodinné relikvie?
Dr.Roztoč :Áno, našli sa korunovačné klenoty, alebo aj umelohmotný poník.
GMate :Končia sa niektoré prípady na pohotovosti po prípade v márnici?
Dr.Roztoč :Huhuhu(smiech), nedávno sme mali výjazd. Vtedy sme volali aj hasičov. Do správy sme písali aj čas úmrtia. Zubnú vílu sa nepodarilo vyslobodiť ani s ťažkou technikou.
GMate :Zubná víla? Chcete mi povedať, že mi už nikto nepreplatí vypadnuté mliečne zuby?
Dr.Roztoč :Chlpy nie sú žiadna sranda. Toto s čím sa tu každodenne potýkame je výsledkom dnešného pretechnizovaného konzumného sveta s pokusom o návrat k pôvodným hodnotám.
GMate :Myslíte k pôvodným hodnotám ako k láske, pôvodnej hodnote pí na 3,146823, pôvodnému vzorcu na výpočet karmy a vrátenie Pluta do zoznamu planét?
Dr.Roztoč :Skôr by som povedal obnovenie vegetácie, teda jej presmerovanie. Proti výrubu dažďových pralesov džungľou v podpazuší.
GMate :Môžu teda podpazušia vyrábať kyslík ako rastliny?
Dr.Roztoč :Samé o sebe nie, ale so správnymi add-onmi ako sú huby a plesne je to pravdepodobné.
GMate :Hrozí teda v noci udusenie, keď kyslík spotrebúvajú?
Dr.Roztoč :V miestnosti kde spia desiati robotníci to je ako plynová komora.

GMate :Prosím povedzte, že to má nejaké pozitíva!
Dr.Roztoč :Lacné vákuové balenia. Stačí v noci priložiť obal na podpazušie a po chvíli, keď je všetok kyslík odsatý uzavrieť.
GMate:Môže vrchný hygienik nariadiť zákaz kúpania sa ľuďom v plesňovom štádiu s ostatnými na verejných kúpaliskách? Nejaké to všeobecne záväzné nariadenie?
Dr.Roztoč :Tak ako nemožno ľudí triediť podľa rasy, obávam sa, že ani podľa stavu riasy nie. Všetci sme ľudia, aj keď slovo deodorant je známe len šestnástim percentám populácie.

Tento článok je venovaný všetkým obetiam a pozostalým po obetiach nového živla. Kedže životná poistka bežného charakteru sa na živelné pohromy nevsťahuje, nedostanú ani žiadne odškodné. Takže ak chcete chrániť seba a ľudí okolo Vás, prosím Vás aby ste používali deodorant a aspoň trocha častejšie sa kultivovali. Treba vydržať na druhý deň aj ježka pod pazuchou. Ide predsa o zdravie a čo je okrem nového auta dôležitejšie ako to?
Ďakujeme...

Martin Gál

Martin Gál

Bloger 
  • Počet článkov:  23
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Autor navštevuje Technickú Juniverzitu v Košiciach. Začal blogovať, lebo tu chýbal vtip. Mal polovicu toho, čo má mať. Odhodlanie. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenáEmO sVeT :'((Anyways...As the days go byThe Real Thing/k!Out of mindPrivate

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu