reklama

Priateľstvo nadovšetko !!!

Pomôžu ti, keď ti je najhoršie, keď si sám, keď máš problém , keď sa cítiš sám,...proste to sú „priatelia“. Nie je nič horšie ako stratiť ich.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (16)
Obrázok blogu

Priateľstvo, priatelia – toto sú slová, ktoré sú veľa krát skloňované, ale nie vždy správne. Potom teda aký je ich správny význam? Každý človek by mal mať priateľov, bez nich by bol život prázdnejší, osamelejší a nudnejší. Pretože oni sú tu, keď iní na teba „kašlú“, skutočný priateľ, by ťa nikdy nemal odmietnuť, keď potrebuješ pomoc. Kamaráti sú tí, ktorých stretávaš denne, pokecajú s tebou, sem-tam sa niekde s nimi stretneš, ale inak ťa „nepotrebujú“... Preto priateľov veľa nieje, tí sú tu stále, ako sa hovorí v dobrom aj v zlom:-) A kvôli tomu si myslím, že takýchto ľudí, ktorí sú stále s „tebou“ si treba vážiť a ctiť. Podľa tohto uváženia by som mohol ľudí rozdeliť do štyroch skupín:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

a.) Priatelia

b.) Kamaráti

c.) Tí, ktorých pozdravíš:-)

d.) Rodinný príslušníci

Myslím, že medzi priateľov by mohla spadať aj osoba s ktorou sa cítime najlepšie, teda aspoň by sme mali , je to naša tzv. druhá polovička:-) Tohto človeka by sme mali mať radi z celého srdiečka a nikdy mu neublížiť. A pri tomto ma napadá jeden múdry a známy výrok - Nikdy neopúšťaj niekoho, koho miluješ, pre niekoho, kto sa Ti páči, pretože ten, kto sa Ti páči, Ťa opustí pre toho, koho miluje! Táto veta má dačo do seba, teda myslím, že veľa! Myslím, že to by bolo odo mňa aj všetko, ale je to len môj názor...no myslím, že každý má právo sa vyjadriť, tak budem rád aj vaším príspevkom;-)   

Martin Slimák

Martin Slimák

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

študent so zmyslom pre humor :-) tri vety ktorych by sa mali všetci držať: Ak chceš ľúbiť, ľúb. Ak chceš klamať, klam. Ale nikdy nerob oboje naraz! ...len môj názor ;-) Zoznam autorových rubrík:  PríbehyÚvahySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu