reklama

Štátny prevrat! Kráľovná je mŕtva!

Je jedna mocná krajina, ktorá vyberá od svojich satelitných štátov príspevky za ochranu. Keďže ale nebola spokojná s poslušnosťou jedného z nich, tak naplánovala a uskutočnila krvavý štátny prevrat. Upozorňujem, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre deti a slabšie povahy. :-))

Písmo: A- | A+
Diskusia  (27)

Mocnosť bola vrcholne rozčarovaná nevďačnosťou za starostlivosť, tak pripravila bábkovú kráľovnú a vycvičila telesnú stráž na prevrat. Výcvik sa odohrával v prísne stráženom mieste, aby ich neodhalili ani najnovšie satelitné systémy. V záujme budúceho využitia tohoto výcvikového priestoru, je štátnym tajomstvom, že buzerplacom bola kúpeľňa.

Obrázok blogu

Výcvik bol všestranne zameraný. Jeho súčasťou bolo prikrytie slipami kúpajúceho sa brata, prežitie môjho sprchového spevu (Podľa vyjadrení zúčastnených, toto bolo najhoršie), niekoľko chemických útokov voňavkami, jedna simulovaná víchrica fénom a niekoľko pokusov zastrašiť ich vodnými delami. Po tejto dôkladnej príprave bol ešte pripravený psychologický šok, keď hlavná armáda mocnosti už odišla ale kráľovnú s gardou zabudla na cvičisku. Stihla sa ale vrátiť a zabezpečiť odvoz a zásobovanie gardy, takže časový rozvrh plánu to nenarušilo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

2.6.2007 o 13:00 sa začal realizovať plán. V bezpečnej vzdialenosti bolo určené zhromaždisko vojsk. Dve pancierované jednotky sa v určenom čase dostali do stavu bojovej pohotovosti, doplnili muníciu a vydali sa do útoku.

Obrázok blogu

Podľa plánu mala obrnená divízia vpadnúť nečakane odzadu do paláca a pridelená chemická rota omráčiť osadenstvo. Vzápätí obrnenci mali nájsť kráľovnú, zlikvidovať ju a udržanie poriadku mali nechať na garde a novej kráľovnej. Pred bojom bolo badať na kráľovnej a jej ansáblu istú nervozitu.

Obrázok blogu

Blesková akcia začala podľa plánu. Úloha pancierových jednotiek bola splnená neskutočne rýchlo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Chemická rota sa tiež vyznamenala.

Obrázok blogu

Dymová clona zahalila bojisko a obrancovia štátu sa nestačili zmobilizovať. Všetky ich úderné jednotky boli prichystané pred vstupom do paláca na letáku a v nastanom zmätku sa im cez množstvo utečencov nepodarilo premiestniť do miesta bojov. Tí, ktorým sa to podarilo, neútočili koordinovane a boli zahnaní leteckými silami mocnosti. V krízovej chvíli síce krajina získala leteckú prevahu a jej helikoptéry sa dostali až ku krku obrnených vojsk, ktorý je ich Achilovou pätou, vtedy sa ale zaskvela protivzdušná obrana a dotieravého pilota odtiaľ vyhnala.

Obrázok blogu

Tu sa ale začali objavovať prvé problémy s nájdemím kráľovnej. Zhodou okolností sa nezdržiavala v miestach, kde ju vojenská rozviedka očakávala. Po spätnej analýze sa zistilo, že vo vojenskej rozviedke bol únik telefónnych čísiel a nepriateľ zaplavil agentov dezoinformáciami a kráľovnú schoval.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu

Vidíte dôkaz, že satelitný štát mal iba nízke zásoby devízových rezerv, ktoré by mohol odviesť mocnosti. Sú to tie bledšie oblasti v hornej časti. Ukázalo sa, že zásah mocnosti bol oprávnený. Očakávali sa plné trezory tvrdej meny, ale satelit sa ekonomicky flákal a zaplnil iba malú časť sejfov. Na ďalšom snímku je vidno, akí sú miestni chlapi hnilí. V strede jeveľký trúd, ktorý sa prizerá, zatiaľčo sa ženské snažia rýchlo doplniť terzory, aby ich mocnosť nechala na pokoji. Bohužiaľ neskoro, žiadne sľuby na nich neplatili. Slová lenivý ako trúd majú dosť do seba.

Obrázok blogu

Pancierové jednotky to s hľadaním jej veličenstva nemali ľahké. Posúďťe sami.

SkryťVypnúť reklamu
reklama
Obrázok blogu
Obrázok blogu


Po dlhej dobe sa to podarilo. Jej nájdenie, spacifikovanie a vyhodenie z úľa ale trénovanej divízii trvalo tak krátku dobu, že to kamera nestihla nasnímať. Zachovali sa iba nejasné satelitné snímky vyhodeného monarchu, ktorý bol následne rozmliaždený pásom prechádzajúceho obrnenca.

Obrázok blogu
Obrázok blogu

Smrťou kráľovnej skončil aj odpor satelitného kráľovstva a na scénu vtrhla nová kráľovná so svojou gardou, ktorá si už zjednala poriadok.

Obrázok blogu

Pancierovní ešte dali do poriadku palác, tak ako bol pred prevratom.

Obrázok blogu

Uskutočnený prevrat smutne pripomínala iba masa civilistov, ktorá zo strachu utiekla na opačnú stranu..

Obrázok blogu


Teraz mocnosť očakáva zvýšenie vyberaných poplatkov za zimnú ochranu. Uvedená operácia s krycím menom Autoreklama sa stala ukážkovým príkladom nečakaného rýchleho bojového prepadnutia a slávila úspech. Proti presile 8:20 000 sa mocnosti bez jedinej straty, bez jediného raneného, podarilo vymeniť lenivú neloajálnu kráľovnú za dobre vyškolenú kolaborantku.

Martin Marušic

Martin Marušic

Bloger 
  • Počet článkov:  172
  •  | 
  • Páči sa:  4x

Profesionálny tunelár"Slovo tunelář vymysleli bývalí kvazikomunisté jako součást své předvolební populistické kampaně."Viktor Kožený Zoznam autorových rubrík:  Prihodilo sa miTunelovanieVodné dielaPlanéta ZemHistoria est lux veritatisSlovenská sosajety (vážne)Odpočutékrížom-krážom64 políSlopeme s monitoromMostySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu