reklama

Dobry den alebo ahojte! (zn. stranka www.triedenieodpadu.sk)

Chcel by som vam oznamit, aspon pre mna, radostnu a vyznamnu spravu – konecne sa mi podarilo spustit stranku o triedeni odpadu, kt. najdete na (vystiznej ;-) adrese www.triedenieodpadu.sk. Napada ma tisic veci, kt. by sa dali v tejto suvislosti napisat, ale skusim vybrat len tie najpodstatnejsie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

„Zaujima ma nazor inych“ predovsetkym vas, ktorych poznam - nezalezi, ci jeto nazor na stranku ako taku, na jej obsah alebo na samotne triedenie odpadu. A uzvobec nie, ci je ten nazor pre mna prijemny alebo nie. V kazdom pripadebudem rad, ked sa on so mnou podelite. Jedna moznost je napriklad aj cez forum www.triedenieodpadu.sk , kt. najdete tu http://www.triedenieodpadu.sk/menu/forum/.A aj vase hlasovanie v ankete je vyjadrenim nazoru. ;-)

„Od vsetkych pre vsetkych“ je druha vec, kt. by som chcel spomenut –tato stranka bude mat zmysel iba vtedy, ak sa na jej vytvarani budu podielatviaceri ludia a myslienky z tejto stranky sa budu sirit dalej. Pretosom vdacny za kazdy namet, prispevok, aktivitu, kt. by prispela k rozvoju tejtostranky. Mozno staci, ked date o tom vediet vasim znamym, priatelom cispoluziakom...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A s tymsuvisi aj dalsia (radujte sa) - posledna vec, kt. chcem spomenut – „Join in“, cize zapojenie sa. Ciastocneto suvisi aj s tym, com som uz pisal - budem velmi rad, ked sa ktokolvekzapoji akoukolvek aktivitou, kt. by sa tykala pozitivneho vyvoja tejto stranky.Mozete oslovit aj inych ludi – samozrejme je to na vas. Moznosti je neurekom –ci uz v propagacii - napr. umiestnenie bannerov – vid. http://www.triedenieodpadu.sk/index.php?id=menu/joinin/banner#2na vase stranky, poslanie jednoducheho odkazu o tejto stranke ludom vovasom contact liste ci sprostredkovanie uzitocneho kontaktu alebo v tvoreniobsahu. Navyse existuju dalsie veci, kt. su uzitocne – bud ich budem realizovatpostupne alebo ma ani vobec nenapadli... Takze sem s nimi! ;-)

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Skratka, budem vam velmi vdacny, ked tuto strankupodporite! Chcem vsakdodat, ze v pripade, ze sa s touto strankou resp. s myslienkami,kt. su na nej prezentovane nestotoznujete, tak prosim ignorujte tuto spravu.Rad sa vsak aj tom s vami pobavim... ;-)

Na uplny zaver uzlen dodam, ze viac informacii o tom, co som tu nacrtol, ale predovsetkym o triedeniodpadu najdete na stranke www.triedenieodpadu.sk.To je ale predsa jasne, nie? :-)

Dakujem a prajemvam pekny den!

Matej Sykora,admin www.triedenieodpadu.sk

P.S.: Tatostranka vlastne vznikla z mojho presvedcenia, ze triedenie odpadu jespravna vec. (A v buducnosti bude aj nevyhnutna.)

Matej Sýkora

Matej Sýkora

Bloger 
  • Počet článkov:  160
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu