reklama

Dajme škole zelenú!

Vlastne zelenú môžeme dať všetkému... (Teraz by som mohol napísať niekoľko vtipov o policajtoch, lenže tu ide o inú zelenú.) Tento názov je odvodený z názvu grantového programu Konta Orange Dajte škole zelenú!. Práve tohto grantového programu sme sa v škole zúčastnili a dokonca sme získali grant vo výške 40 000 Sk na náš projekt Boli sme. Sme. Budeme (?) zameraný na odpadové hospodárstvo. O našom projekte sa môžete viac dozvedieť (a na vlastné oči vidieť jeho realizáciu) na Piaristickom gymnáziu Františka Hanáka v Prievidzi, ale prístupnejšia bude asi webová stránka www.coolschool.piaristi-pd.sk/dajmeskolezelenu. :-)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Vlastne zelenú môžeme dať všetkému... (Teraz by som mohol napísať niekoľko vtipov o policajtoch, lenže tu ide o inú "zelenú".) Tento názov je odvodený z názvu grantového programu Konta Orange "Dajte škole zelenú!". Práve tohto grantového programu sme sa v škole zúčastnili a dokonca sme získali grant vo výške 40 000 Sk na náš projekt "Boli sme. Sme. Budeme (?)" zameraný na odpadové hospodárstvo. O našom projekte sa môžete viac dozvedieť (a na vlastné oči vidieť jeho realizáciu) na Piaristickom gymnáziu Františka Hanáka v Prievidzi, ale prístupnejšia bude asi webová stránka www.coolschool.piaristi-pd.sk/dajmeskolezelenu. :-)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

No toto by bol asi tak krátky úvod k názvu tejto rubriky a teraz sa budem venovať už samotným článkom... A asi hlavne samotnému triedeniu odpadu, lebo to je hlavnou náplňou nášho projektu... a vlastne ešte snaha o vnútorné presvedčenie o tom, že to má zmysel... Lebo práve vnútorné presvedčenie je najdôležitejšie...

P.S.: tento článok som zaradil do spoločnej rubriky kultúra... Lebo postupne začne byť triedenie odpadu podľa mňa súčasťou kultúry.

P.S.S: Viete prečo policajti chodia vždy dvaja? Jeden vie čítať a druhý písať...

Matej Sýkora

Matej Sýkora

Bloger 
  • Počet článkov:  160
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu