reklama

Všetko má svoj čas

Premýšľam nad tým ako sa psychicky aj fyzicky zotavujem. Keď sa spätne obzriem do minulosti, vidím že sa v mojom živote zmenilo pár vecí k lepšiemu. Ani neviem, akým spôsobom k tomu dochádza. Jedno však viem všetko má svoj čas...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

V poslednom článku o svojom uzdravovaní som písal o parazitoch. Vyskúšal som tabletky na očistenie organizmu, ale nepomohlo. Hovorím si toto nebude moja cesta.

Ako sa vlastne uzdravujem? Sám neviem. V živote sú veci na ktoré nepoznám odpovede. Viem, že nič neviem a len z dôverou nechávam život plynúť. K tomu rozhodnutiu som však musel dozrieť, potreboval som ho aj bytostne cítiť. Byť s ním stotožnený.

Dobrí ľudia, príroda, rozprávanie, písanie a hudba. To mi veľmi pomáha. Keď sa pozriem pol roka dozadu, uvedomujem si aký pokrok som urobil. Pred pol rokom som chodieval vonku až po tme a po väčšine sám. Tak som sa bál ľudí. Denné svetlo mi nerobilo dobre. Upír Mufty, ktorý miluje cesnak.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Pokorne poviem, že keď som vo veľkej skupine ľudí ešte stále sa cítim neistotu, ale je len otázkou času kedy pominie. Pred dvomi mesiacmi som navštívil psychologičku. Poradila mi prirodzene dýchať, keď sa budem cítiť nepríjemne. Emóciu to neodstráni, ale aspoň upokojí telo. Je to len malinká časť terapie.

Skôr mi pomáha, čo mi poradila žena z lesa. Ponoriť sa do tých nepríjemných pocitov a spoznať ich. 

Našiel som si prácu, takže sa cítim užitočný. Spočiatku som to vnímal ako niečo ako najesť sa a ubytovať. Po dvoch týždňoch, keď vidím výsledky našej práce mám radosť. Chcel by som plne využiť svoje schopnosti a zručnosti a cítim že k tomu smerujem. Som so životom ako-tak spokojný. Je to to najlepšie, čo ma v danej chvíli stretlo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Teraz bývam mimo mesta. Je to úplne iná energia. Ticho, pokoj a polo-samota. Je tu aj pár vecí, ktoré mi vadia, ale viem že ich potrebujem vyriešiť v sebe.

Prajem Vám nech robíte v živote najviac vecí, ktoré Vás bavia.

Matúš Kollárik

Matúš Kollárik

Bloger 
  • Počet článkov:  22
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Čo o mne napísať? Som obyčajný človek, ktorý túži byť vnútorne slobodný. Píšem, hrám, premýšľam, robím blbosti, rád sa smejem a sem-tam na mňa padne aj hustý oblak melanchólie. Zoznam autorových rubrík:  Cesta uzdraveniaUnbásneNezaradené

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu