reklama

Viralny svet a jeho moc

Ako zazraty nadsenec marketingovaj a masmedialnej komunikacie a dufam ze aj jej buduci student som z dlhej chvile a v podstate ani neviem jako prisiel na skvostnu myslienku. Viem ze prveho aprila uz bolo a vtipkov som si ten den uzil az az. Ale toto som si fakt odpustit nemohol a vopred sa vsetkym koho som do toho zatiahol ospravedlnujem.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Na webe sa na mna odvsadial vali same viral marketing, viral video, viral kampan. V dnesnom svete 21. storocia je to podla mna jedno z najefektívnejších rieseni odkomunikovania svojho produktu alebo firmi. Ved zavesit video na youtube alebo na niektoru zo socialnych sieti nieje az take tazke a hlave je to v podstate zadarmo pokial neratame vyrobne naklady. Na fecebooku alebo na youtube sa denno denne premelu miliony ludi.

End this is my viral joke:

Je tyzden pred Veľkou nocou a ja z nudy zavesený na fecebooku rozmyslam nad dalsim so svojich statusov ktory by na seba namotal co najviac ludi. A v tom prichadza skvostný napad.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vyhral som letenku do New Yourku a pozajtra odlietam. Reakcia samozrejme okamzita. Okolo 10 priatelov sa hada ci niekema idem a ostatni mi pisu private message aby som ich neoj...val. zakladny BUZZ rozputany.

Den potom staci uz len pisat ze sa balim a odchazam do blavy na letisko. Dalsi so statusov :“i´m in da airport“ ouuuu to bolo vzruchu. A nielen na facebooku. Okamzite mi pise asi 5 ludi na icq nastatsie som som invisible a tym moj plan ostava neodhaleny a mozemv nom pokracovat. Chvilka neodpovedania a prichazdaju na rad telefonaty . je mi to luto ale musim klamat.

Dve hodinky nato:“som on the board“. Musim sa samozrejme odpijit lebo v lietadle na nete nie som! Vecer prichadzama do NY. Status : „JFK international airport“. Ludia mi pisu na icq ze som klamar , no konecne prichazdaju pre mna aj celkom potesujuce komenty. V tomto stadiu mojho experimentu nazvime to tak /klamstvo sa mi moc nepaci/ su nazory skoro vyrovnane. Polka ludi uz pyta fotky a ta druha ich presviedca ze som obycajny klamar.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Statsus :nepamatam si ho celkom presne ale bolo to nieco v stale ze „ beham po jednom pre mna z najkrajsich miest na svete a fotim“.

Poobede som zavesil na net dve fotky stiahnute z netu /autorom sa fakt ospravedlnujem/. Musel som. A je to tu ! dostavam kvazi gratulacie ze co to mam za zivot ked si len tak zaletim do NY.

RESOLUTION:

S nijakým s mojich kamosov som nebol osobne : ha akoby sa to aj dalo ked som bol v new yourku. Na jednej strane je smutne ako sa v 21. storoci ludska komunikacia „scvrkla“ na pouzivanie socialnych sieti a pod veciciek. Na druhej strane pre mna ako /dufam ze cloveka co sa bude raz zivit kreatvou a reklamou,... vulgarne by som az povedal ze ovplyvnovanim ludi/ je toto „scvrknutie“ super vec.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Viva la viral world!

K clanku prikladam aj nejake tie dokazy:

Maros ‎(15:09):

co si robil v NY?

kuko21 ‎(15:09):

behal

kuko21 ‎(15:09):

cvakal ,...

Maros ‎(15:10):

pekne, tesim sa na fotky

Remove

Jakub Kuko Mazan is in da airport

Yesterday at 10:37am · Comment · Like

Martin Misar at 10:39am April 9

kubo ty fakt letis do NY ????

Tomáš Vojtek at 12:28pm April 9

sak je to predsa nejaky panko tak co bude robit na slovensku

Remove

Jakub Kuko Mazan zajtra odlieta

Wed 10:53pm · Comment · Like

Tomáš Vojtek at 11:03pm April 8

kam?

Peter Vojsovic at 11:08pm April 8

ved do NY lebo je pan

Jakub Kuko Mazan at 11:09pm April 8

presne tak fesaci

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Tomáš Vojtek at 11:13am April 9

ja to serem tak my s vojsom sa potime nad zakonmi a panko si lieta do NYC

Jakub Mazán

Jakub Mazán

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  0x

NetworkedBlogs Zoznam autorových rubrík:  mediaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu