reklama

Budúcnosť ľudských práv je len jedna

Sú ľudia, ktorí nezvyčajné veci odmietajú hneď v začiatkoch a sú ľudia, ktorých nezvyčajné veci provokujú k rozmýšľaniu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (28)

Aj keď niekedy ani niet nad čím rozmýšľať, stačí vidieť. Napríklad šťastnú dvojicu rovnakého pohlavia. Nedá sa obísť odvaha týchto ľudí verejne prejaviť svoju inakosť. Mnohí by radšej nepriznali ani sami seba, ak by mali vytŕčať z rady a riskovať stratu spoločenského pohodlia. To sú práve tí, ktorí sa vzdali svojej schopnosti vidieť a myslieť a sledujú len názory svojho okolia.

Vyrovnávanie podmienok pre všetky páry je vývojovým trendom, ktorému sa nevyhneme ani my a skôr či neskôr ho aj oceníme. Je to len otázka času a zvyku. Pretože neexistuje dôvod, prečo nedovoliť niekomu inému to, čo máme aj my. Budúcnosť všetkých ľudských práv je len jedna. Úspech.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A naša budúcnosť? To čo nás určite neminie, je hodnotenie, na ktorej strane sme kedysi stáli, čo sme podporovali. Šťastie všetkých, alebo moc rozhodovať o iných. Zvládneme únik zo slepého davu, ktorý nikdy nehodnotí férovo?

Marta Medzihradská

Marta Medzihradská

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  20x

Blog o problémoch v spoločnosti. Zoznam autorových rubrík:  SpoločnosťBanská BystricaNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu