reklama

Prvý zo série zbytočných lockdownov začína.

Odborníci to povedali jasne. Lockdown je nevyhnutnosť a tiež je potrebné zavrieť väčšinu škôl.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Politici to opäť vybavili kompromisom. Problém je, že v momentálnej situácii nie je na kompromisy najvhodnejší čas. Zavrieť krajinu, a v školách, medzi nezaočkovanými deťmi, nechať šíreniu voľný priebeh? To vážne?

Situácia u nás doma. Od začiatku septembra syn zo škôlky nosí celú paletu vírusových a bakteriálnych prezentov. Raz to od neho chytí manželka, inokedy mladšia sestra (obe sú, až na pravidelné vychádzky, nonstop doma), potom zase ja. Korunu tomu nasadila posledná vírusová nálož. Škôlkárovi vybehla teplota na 39, tak som si zo srandy spravil AG. Pozitívny, sranda skončila. Objednal som sa so synom na PCR, obaja pozitívni. Odkiaľ vírus prišiel človek v skutočnosti netuší. Podľa PCR mal mierne vyššiu vírusovú nálož chlapec, no či to spôsobilo moje očkovanie, alebo to hovorí o niečo o pacientovi č. 1 (teda aspoň v našej domácnosti), fakt neviem.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Jedna vec je ale istá. Od začiatku školského roka sme celá rodina, a rovnako rodiny ďalších škôlkárskych spolužiakov, bombardované veľmi dôkladne a nie je dieťa, ktoré by sa tej či onej variácii jesenných "radostí" vyhlo. Preto si myslím, že zavrieť krajinu, a pri tom nechať vírusu v našich edukačných inštitúciách voľnú ruku, je alibistické a v podstate zbytočné.

Michal Petruš

Michal Petruš

Bloger 
  • Počet článkov:  25
  •  | 
  • Páči sa:  85x

Fungujem ako programátor pre nadnárodnú korporáciu a občas niečo napíšem :-) Zoznam autorových rubrík:  FikciaVoľnočasovéPoliticko-spoločenskéKomentáre, iba takéSeanovinySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu